Achterloop Schrobmachine

Wendbare schrobmachine

U bent bij Industrial Cleaning aan het juiste adres wanneer u een machine zoekt voor het reinigen van uw industriële vloer. Zowel voor verhuur als verkoop van schrob- en veegmachines en waterzuigers zijn wij uw partner. Wanneer u een magazijn of winkel heeft met smalle paden, dan is een achterloop schrobmachine de juiste keuze voor u.

Voordelen

Het gebruik van een schoonmaakmachine is vele malen efficiënter dan handmatige schoonmaak bij grote vloeroppervlaktes. Het voordeel van een achterloop schrobmachine boven een opzit schrobmachine is de wendbaarheid. Dit komt o.a. doordat de machine kleiner is en het feit dat u achter de machine loopt. Vooral in supermarkten is deze schrobmachine erg handig vanwege de wendbaarheid en het gebruiksgemak.

Producten en diensten

Industrial Cleaning is een veelzijdig bedrijf op het gebied van reiniging van industriële vloeren. U kunt bij ons verschillende schoonmaakmachines huren zoals schrob- en veegmachines en waterzuigers. Bij de verhuur bieden we de keus voor bemande of onbemande verhuur. Zo kunt u zelf bepalen of wij de reinigingswerkzaamheden voor u moeten uitvoeren of niet. Daarnaast kunt u o.a. gebruikte machines, tapijtreinigers en achterloop schrobmachines bij ons kopen. Voor het onderhoud van de machines en advies bij nieuwbouwprojecten zijn wij u eveneens graag van dienst.

Kwaliteitsmerk

Wij hebben gekozen voor Tennant als onze leverancier omdat dit bekende merk hoge kwaliteit schrobmachines levert. Zo kunnen wij u niet alleen de beste service bieden maar ook betrouwbare schoonmaakmachines. We hebben veegmachines, waterzuigers en schrobmachines van Tennant te huur en te koop. Binnen de Benelux is Industrial Cleaning de grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerschoonmaak.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd of een achterloop schrobmachine de juiste keuze voor u is? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden. Onze gekwalificeerde medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies. Voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier invullen.

neem nu contact op

Huur een achterloop schrobmachine

Een achterloop schrobmachine huurt op koopt u bij Industrial Cleaning. Al veel klanten uit de omgeving van Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam, Nieuwegein, Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Utrecht en Veenendaal gingen u voor!
Neem vandaag nog contact met ons op!