Industrieel reinigen Apeldoorn

Schone en veilige vloeren voor uw bedrijf in Apeldoorn

Welkom bij de grootste dienstverlener in vloerreiniging van de Benelux. Wij zijn u graag van dienst in Apeldoorn en omgeving voor de reiniging van uw industriële vloeren en parkeergarages. Bij ons kunt u terecht voor het huren van Tennant Veegmachines en Tennant Schrobmachines om uw vloeren weer schoon en veilig te maken.

Mogelijkheden

Niet alleen voor aankoop of verhuur van een veeg- of schrobmachines kunt u bij ons terecht in Apeldoorn. Industrial Cleaning kan vloeren van parkeergarages, fabrieken en magazijnen snel en professioneel reinigen. Wij kunnen, afhankelijk van de vervuiling, tot 100.000 vierkante meter per dag vegen en/of schrobben zodat uw vloer snel in gebruik kan worden genomen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van bijvoorbeeld een coating op een vloer. Wij zijn u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze mogelijkheden op een rij

  • Reinigen magazijnvloeren en parkeergaragevloeren
  • Verkoop Tennant Veegmachines en Schrobmachines
  • Verkoop gebruikte Tennant Veegmachines en Schrobmachines
  • Verhuur Schoonmaakmachines met of zonder chauffeur
  • Onderhoud en Service uw Tennant machine
  • Verkoop Tennant onderdelen

Vakkundig advies met service

Wanneer u Industrial Cleaning inschakelt voor het reinigen van uw bedrijfsvloer of van uw magazijnvloer in Apeldoorn, dan kunt u rekenen op deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest geschikte machine adviseren voor uw omstandigheden.

Specialistische reiniging

Heeft u plotseling wateroverlast? Geen nood: Industrial Cleaning kan uw parkeergarage, magazijn of werkruimte snel en professioneel droog zuigen. Kauwgom op de vloer van uw Parkeergarage? Geen nood: Industrial Cleaning kan uw parkeergarage ontdoen van Kauwgom.

Contact

Wilt u advies of een prijsopgave van een van onze diensten? Laat het ons weten. In Apeldoorn staan wij 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar om te zorgen dat ook uw vloer schoon is!

neem nu contact op