André

Mijn naam is André en ik ben sinds augustus 2017 een van de vier service- en storingsmonteurs van Industrial Cleaning. Het zou dus kunnen dat ik uw Tennant machine wel eens gerepareerd heb!

Het leukste aan mijn werk vind ik bij Industrial Cleaning dat ik de kans krijg om aan Tennant schrobzuigmachines en veegmachines te werken. De Tennant machine is toch wel de Rolls Royce onder de veeg- en schrobmachines. Ik doe veelal preventief onderhoud maar de uitdaging voor mij is een storing oplossen. Zorgen dat de klant zo snel mogelijk weer met de machine aan het werk kan. Waar ik minder goed tegen kan is als een chauffeur de machine als botsauto gebruikt en enorme schades rijdt, soms kan ik daar echt over mopperen!

Het fijne aan mijn werk is dat we bij Industrial Cleaning een goed team hebben. Er is af en toe tijd voor een grapje, maar ook voor serieuze gesprekken is er tijd en het gaat niet altijd alleen maar over werk. Deze combinatie vind ik heel prettig. 

Als ik mag kiezen aan welke Tennant veeg- of schrobmachine ik het liefste werk dan zou ik kiezen voor de nieuwe Tennant machines, zoals bijvoorbeeld de Tennant S20 veegmachine. De nieuwe machines werken erg fijn en de onderhoud daarvan is eenvoudig.

Zo vind ik het ook leuk om bijvoorbeeld een 30 jarige Tennant veegmachine weer aan de praat te krijgen. Dan zie je hoe snel de technologie van de Tennant machines is veranderd. 

Zo af en toe ga ik ook mee op een bemande verhuur  klus. Veelal zijn dat bouwopleveringen. De grootste uitdaging voor mij is als we 100.000 m2 op 1 dag moeten vegen en schrobben. Met de vrachtwagen en aanhanger vol geladen met 6 collega’s de klus klaren. 

Het meeste eer van je werk heb je als een vloer zwaar vervuild is en er lange tijd geen onderhoud is gedaan.  Als je dan met het team van Industrial Cleaning klaar bent, zie je een prachtig resultaat en daar zijn we dan ook erg trots op. 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het klussen en opknappen van auto’s. Dit zijn vaak langdurige  projecten. Ook ga ik regelmatig met mijn motor op pad.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl