Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik ben nog niet zo heel lang werkzaam bij Industrial Cleaning. Ik ben begonnen in december 2019 in de functie vertegenwoordiger/adviseur. Het zou dus goed kunnen dat u mij een keer gesproken hebt over Industrial Cleaning en een Tennant Machine!

Mijn favoriete bezigheid binnen Industrial Cleaning is om het eerste contact te leggen met potentiele klanten. De eerste indruk is in een paar seconden gemaakt en je wilt dat dat goed zit. Ik vind het een enorme- en vooral ook plezierige uitdaging om uit die eerste indruk een langdurige relatie op te bouwen en iedereen te kunnen ontzorgen op het gebied van vloerreiniging. Dit kan soms nog best een uitdaging zijn, maar dat is wat ik zo leuk vind aan Industrial Cleaning. Geen enkele uitdaging is teveel. 

Ik vind de Tennant T12 een mooie schrobzuigmachine omdat het een krachtpatser is die een vloer perfect schoon achterlaat.

Een moment wat mij is bijgebleven is de aflevering van mijn eerste schrobmachine. Elke aflevering is speciaal, maar de eerste blijft toch echt wel bij je hangen. Dat is ook zo bij een Tennant machine. Zodra je eenmaal een Tennant machine van Industrial Cleaning over de vloer hebt gehad, dan beloof ik u, dan blijft u bij een Tennant!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl