Jara

Hallo! Mijn naam is Jara. Ik werk nog niet zo lang bij Industrial Cleaning, namelijk pas vanaf maart 2020. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven van blogs voor op de website en het dagelijkse onderhoud van de website. Grote kans dus dat u inmiddels een tekst van mij gelezen hebt!

Ik ben tweedejaars student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Mijn werk bij Industrial Cleaning sluit hierop goed aan en ik vind het dan ook erg fijn dat ik kan schrijven en zo steeds meer leer tijdens het werken. Bovendien is de sfeer op het kantoor erg goed en is geen dag het zelfde, dat spreekt mij erg aan. 

Ook ik heb een favoriete Tennant machine. Ondanks dat ik niet zo technisch ben aangelegd en ik in de praktijk niet veel in aanraking kom met de machines ben ik door de ervaringen van anderen enthousiast geworden over de functionaliteit, kracht, en het gebruiksgemak van de Tennant T20 schrob-zuigmachine. Ik vind het een robuuste machine om te zien. Deze machine heeft u wellicht eerder in een blog voorbij zien komen en ook ik ben overtuigd geraakt van de ‘kracht’ van de Tennant T20!

De momenten die mij het meeste zijn bijgebleven in de tijd dat ik hier werkzaam ben, zijn de momenten die ik heb besteed aan het schrijven van de leukste verhalen over wat iedereen meemaakt. Ook vind ik  het leuk dat ik inmiddels over iedereen een stuk meer te weten ben gekomen zoals u kunt lezen onder de titel ‘Ons Team’. Niet iedereen was direct enthousiast bij het idee om ongeveer een kwartier met mij te praten over zichzelf, veel liever zijn ze aan het sleutelen. Ondanks dat ze er zelf  in eerst instantie een hard hoofd in hadden hebben ze allemaal hun beste beentje voorgezet en zijn het mooie verhalen geworden. Hoewel ik mijn werk erg leuk vindt denk ik dat het leukste moment voor mij misschien nog wel moet komen, namelijk meegaan op klus!

Naast mijn werk voor Industrial Cleaning ben ik veel bezig met mijn opleiding. Ook speel ik  hockey en sta ik iedere zondag op het veld voor V.M.H.C. Spitbergen in Veenendaal in het Jong Dames team. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl

#Tennant #IndustrailCleaning #Blogs #T20 #Journalistiek #Schrijven #Reinigen #Vloeren