Tennant S10 Achterloop veegmachine

De Tennant S10 veegmachine levert in open én moeilijk bereikbare ruimtes betere prestaties dan welke andere achterloop-veegmachine ook.

De Tennant S10 heeft een zeer lange bedrijfstijd dankzij de extra grote vuil opvangbak met een inhoud van maar liefst 70 kg. De veegmachine heeft daarnaast een zeer goede stofbeheersing dit ter bescherming van het gebouw, goederen, productiemachines en uiteraard medewerkers.

DEZE MACHINE IS TIJDELIJK UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 24/7 service
  • Verhuur en verkoop machines

Het stofbeheersysteem

Vervuiling op de vloer kan bestaan uit stof en grover vuil. Het bijzondere aan deze machine is dat het vegen van vuil en het zuigen van stof  gecombineerd wordt en er geen stof vrijkomt tijdens het vegen. Het paneelfilter van 4,6 m² zuivert de luchtstroom van stofdeeltjes tot 3 micron.

Het paneelfilter kan tussentijds worden gereinigd met behulp van de automatische filterschudder, deze schudt de stofdeeltjes die diep in de plooien van de filter zitten los voor een betere luchtfiltratie.

Waar wordt deze veegmachine gebruikt?

Omdat de Tennant S10 een zware industriële veegmachine is wordt deze vaak ingezet bij bouwopleveringen, in werkplaatsen of in magazijnen met oppervlaktes van 500 tot 2000 m2. De machine is geschikt voor situaties waarbij veel grof vuil op de vloer ligt en werkt tot drie uur onafgebroken met de twee krachtige batterijen van 155 ampère.

Het handgreep van de machine is in hoogte verstelbaar, dit verhoogt het comfort en de controle voor de bestuurder. Dankzij de bumper wordt de omgeving en de veegmachine beveiligd tegen schade.

De Tennant S10 is uniek in zijn klasse

Kortom; de prestaties en gebruiksvriendelijkheid zijn de grootste pluspunten van deze machine. Geen enkele soortgelijke veegmachine verslaat de Tennant S10, daar zijn wij van overtuigd. Meer informatie over deze veegmachine of een demonstratie op locatie? Neem contact met ons op.

Download Brochure
  • Hotel/werkplek
  • Magazijn
  • Parkeergarages

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een demo van deze machine.

Contact opnemen