De Tennant S10

Als vierde machine in deze rubriek stellen wij graag de Tennant S10 aan u voor. De Tennant S10 is een compacte, batterij aangedreven achterloop veeg-zuigmachine. Graag willen we de kwaliteit van deze machine toelichten.

Hoe werkt de Tennant S10?

De techniek van de Tennant S10 is beproefd. Het oorspronkelijke ontwerp van de machine dateert van 50 jaar geleden. In de loop van de jaren is de techniek en ergonomie op alle punten verbeterd en is er veel veranderd aan het uiterlijk van de machine maar het basisprincipe en de beproefde werking van de machine is onveranderd gebleven. 

De Tennant S10 is een eenvoudig te bedienen machine waarbij het gebruikersgemak en de prestaties het belangrijkste uitgangspunt is. Iedereen kan met deze machine overweg. 

Het stofbeheersysteem

Vervuiling op de vloer kan bestaan uit stof en grover vuil. Het bijzondere aan deze machine is dat het vegen van vuil en het zuigen van stof  gecombineerd wordt en er geen stof vrijkomt tijdens het vegen. Het paneelfilter van 4,6 m² zuivert de luchtstroom van stofdeeltjes tot 3 micron.

Het paneelfilter kan tussentijds worden gereinigd met behulp van de automatische filterschudder, deze schudt de stofdeeltjes die diep in de plooien van de filter zitten los voor een betere luchtfiltratie. 

Wanneer gebruiken wij deze machine? 

Omdat de S10 een zware industriële veegmachine is wordt deze vaak ingezet bij bouwopleveringen, in werkplaatsen of in magazijnen met oppervlaktes van 500 tot 2000 m2. De machine is geschikt voor situaties waarbij veel grof vuil op de vloer ligt en werkt tot drie uur onafgebroken met de twee krachtige batterijen van 155 ampère.

Kortom; de prestaties en gebruiksvriendelijkheid zijn de grootste pluspunten van deze machine. Geen enkele soortgelijke veegmachine verslaat de Tennant S10, daar zijn wij van overtuigd! 

Heeft u interesse in een demonstratie van de Tennant S10?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op

  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl

#Tennant #IndustrialCleaning #S10 #Veegmachine #Achterloop #Accu #Uitgelicht #Advies #Gebruiksvriendelijkheid #Onderhoudsgemak #Vloeren #Reinigen #Ervaringen