Ruben

Hallo, mijn naam is Ruben. Ik ben 26 jaar en woon in Veenendaal. Nadat ik mijn opleiding tot eerste Monteur Werktuigbouwkunde heb afgerond ben ik al vrij snel bij Industrial Cleaning terecht gekomen. Ik ben hier werkzaam sinds 7 februari 2022.

Wat ik het leukst vind aan Industrial Cleaning is dat het een familiebedrijf is. Je werkt binnen een hecht team en het is belangrijk dat je goed met elkaar kunt samenwerken. Ik vind het ontzettend leuk en afwisselend werk. Omdat ik de ene dag op de zaak bezig ben de service en onderhoud aan verschillende professionele schrobmachines en veegmachines. En de volgende dag ben ik onderweg door heel Nederland voor onderhoud van de machines of om storingen te verhelpen bij klanten.

Ik heb inmiddels aan de Tennant T16 mogen werken. En vind dit een indrukwekkende machine. Hij gaat al jarenlang mee maar lijkt wel onverslijtbaar ondanks de vele draaiuren.

In mijn vrije tijd sleutel ik veel aan auto’s. Het onderhoud aan mijn auto doe ik zelf. Ik ben groot fan van Amerikaanse auto’s, ook heb ik er een aantal in mijn bezit gehad. In de toekomst willen mijn vriend en ik een mooie Amerikaan kopen om van te genieten en mee op vakantie te gaan in Europa.

Ik hoop dat ik de komende jaren met heel veel plezier aan het werk kan blijven bij Industrial Cleaning! Wellicht tot snel bij uw bedrijf!