Industrieel reinigen Nieuwegein

De vloer van uw bedrijf in Nieuwegein weer schoon en veilig

Bij Industrial Cleaning bent u aan het juiste adres voor efficiënte oplossingen voor het reinigen van industriële vloeren in Nieuwegein en omstreken. Ons bedrijf is gespecialiseerd vloerreiniging, en biedt een landelijk service. Voor bedrijven in de regio Nieuwegein zijn wij zijn 24/7 bereikbaar.

De mogelijkheden op een rij

U kunt bij Industrial Cleaning terecht voor:

Oplevering van uw bedrijfsruimte

Schone vloeren zijn onmisbaar. Hygiëne zorgt voor een ongestoord productieproces, een veilige werkomgeving en een professionele indruk bij uw klanten en andere relaties. Heeft u een oplevering van een bedrijfsruimte of zijn er werkzaamheden aan uw pand gemaakt in de regio Nieuwegein, dan kunt u vertrouwen op de inzet van de medewerkers van Industrial Cleaning. Door onze jarenlange ervaring met alle denkbare vervuiling en verschillende werkomgevingen, beschikken wij over een waardevolle expertise die wij graag aan onze klanten ter beschikking stellen.

Reiniging van uw Parkeergaragevloer in Nieuwegein

Een schone vloer is een belangrijk onderdeel van de waardering van uw parkeergarage. Een professioneel gereinigde vloer bevordert de veiligheid en geeft een betere indruk bij de bezoekers van uw parkeergarage. Heeft u een oplevering van een bedrijfsruimte of zijn er werkzaamheden aan uw pand gemaakt in de regio Nieuwegein, dan kunt u vertrouwen op de inzet van de medewerkers van Industrial Cleaning .

Bouwoplevering

Tijdens of vlak na de bouw of de verbouwing van een bedrijfspand of een parkeergarage is er veel puin en fijn stof op de nieuwe vloeren. Meestal lukt het niet om deze vloeren met de hand te vegen en snel een start te maken met het in gebruik nemen van een bedrijfshal of parkeergarage. Industrial Cleaning verhuurt grote opzit Brandstof Veegmachines waar u snel uw hal of parkeergarage mee kunt vegen zodat uw snel uw Bouw kunt opleveren. Ook ondervindt een bouw vaak last van hemelwater. Industrial Cleaning heeft grote waterzuigers om het water snel te verwijderen.

Advies en meer informatie

Voor advies of informatie kunt u ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen op 0318-507249

neem nu contact op