Opzit Schrobmachine

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Opzit schrobmachines voor industriële reiniging

Industrial Cleaning is een toonaangevend bedrijf in de Benelux op het gebied van vloerreiniging en vloerreinigingsmachines. De schrobmachines uit ons assortiment zijn eenvoudig in het gebruik, makkelijk te bedienen en efficiënt. Wij hebben uitsluitend machines van het merk Tennant. Met de kwaliteit van onze reinigingsmachines zit het dus wel goed.
Geen reinigingsklus is te groot. De pas geschrobde vloeren zijn snel schoon en vrijwel meteen droog. De overlast wordt zo tot het minimum beperkt en de vloer kan direct weer benut worden. Daarnaast voorkomt u mogelijke glijpartijen en vervelende schadeclaims die daaruit voort kunnen komen. Opzit schrobmachines zijn mede daarom buitengewoon geschikt om in te zetten in bijvoorbeeld winkelcentra’s. Door de wendbaarheid kunnen ook de moeilijk te bereiken delen goed gereinigd worden.

Veilig en comfortabel in gebruik

De werkvloer goed schoon houden kan alleen als de medewerkers in goede omstandigheden het werk kunnen uitvoeren. Veiligheid voor uw personeel is daarbij natuurlijk erg belangrijk. De schrobmachines uit ons assortiment zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Daarnaast bepaalt het comfort in belangrijke mate de productiviteit van de reinigingsspecialist. Met name bij lange werkdagen kan dit het verschil maken. De kwaliteit van de machine verdient zichzelf terug.
Onze opzit schrobmachines kunnen alle dagelijkse uitdagingen van grootschalige vloerreiniging aan. Bekijk hieronder een aantal van de voordelen:

  • Verhoogd de productiviteit
  • Reinigt vloeren op industriële schaal
  • Fluisterstil ook in een geluidsgevoelige omgeving
  • Eenvoudig in de bediening

Opzit Schrobmachine huren

U kunt bij Industrial Cleaning een opzit schrobmachine huren. Wij hebben een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Deze opzit schrobzuigmachines zijn allemaal van een degelijke kwaliteit en gemaakt voor een industriële omgeving . Ook in extreme reinigingsomstandigheden kunt u vertrouwen op de prestaties van onze machines.

Bemande machine huren

Het is niet alleen mogelijk om een machine los te huren. U kunt de opzit schrobmachine ook bemand bij ons afnemen. Een ervaren reinigingsexpert gaat dan bij u aan de slag voor het beste resultaat. Neem contact met ons om uw wensen te bespreken.

Wilt u meer weten?

Hebt u interesse in een opzit schrobmachine en wilt u meer informatie inwinnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak. Onze medewerkers informeren u graag over de prijzen en details van de opzit schrobmachines. Een demo behoort ook tot de mogelijkheden. Vul snel het contactformulier in of neem telefonisch contact. Industrial Cleaning staat voor u klaar![/vc_column_text][vc_column_text]

neem nu contact op

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
schrobmachine huren
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]