Reinigen parkeergarage

Een schone vloer is een essentieel onderdeel van de waardering van uw parkeergarage. Een professioneel gereinigde vloer bevordert de veiligheid en niets geeft een betere indruk bij de bezoekers van uw parkeergarage.

Voor een eenmalige reiniging of het periodiek onderhoud van uw parkeergaragevloer kunt u vertrouwen op de medewerkers van Industrial Cleaning. Wij hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van parkeergarages en bieden elke denkbare service, van machinaal vegen en schrobben, tot gespecialiseerde diensten zoals het verwijderen van hardnekkig vuil in delen van de parkeergarage waar een schrobmachine niet kan komen.

Gecoate of ongecoate parkeergaragevloeren

Gecoat of ongecoat: de vloeren in uw parkeergarage worden snel en grondig gereinigd, blijven onaangetast en kunnen weer snel in gebruik worden genomen.

U profiteert van de 5-sterrengarantie van Industrial Cleaning:

  • Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het juiste onderhoud.
  • Wij beschikken over het volledige assortiment industriële machines van marktleider Tennant waardoor elk project de machine krijgt die het verdient.
  • Wij beschikken over een eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in perfecte staat verkeren.
  • Onze milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.
  • Wij hebben slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om uw parkeergarage, fabriek of magazijn snel en professioneel schoon te laten  maken.

Bel 0318 – 507 249 voor een schone vloer!

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.