Serious Business

Maak effectief schoon in tijden van Corona
Veel bedrijven bieden een dienst aan om bijvoorbeeld een gebouw of pand te desinfecteren. Dit om zo het virus te bestrijden door de ruimte te ontsmetten. Maar heeft dit wel echt zin? Het programma Radar behandelde dit onderwerp in de uitzending van 20 april; de zin en onzin van desinfecteren. 
Ze vragen informatie bij Marcel Zwietering, hoogleraar levensmiddelenmicrobiologie. Hij vertelt dat het hele gebouw of kantoor desinfecteren wat overdreven is. ‘Goed schoonmaken is voldoende. Je kunt altijd beginnen met water en zeep, dat is heel effectief. Daarna zou je eventueel nog kunnen desinfecteren.’ 

Wij snappen dat de vloer van een grote oppervlakte zelf met water en zeep schoonmaken nogal een grote klus is. Wij helpen u daar graag bij. Zo kunt u bij ons onder andere de T12 Opzit Schrobzuigmachine huren die uw ruimte perfect voor u reinigt. Ziet u het niet zitten om deze machine zelf te besturen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen voor bemande verhuur en dan komen wij uw vloer reinigen! Op gepaste afstand natuurlijk. Het coronavirus bestrijden we samen. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl
#Coronavirus #Tennant #IndustrialCleaning #Schrobmachine #Vloeren 

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op