Waterzuiger huren

Eerste hulp bij wateroverlast? Huur een waterzuiger.

Wateroverlast als gevolg van smeltwater, een gesprongen leiding, een lekkage of door hoosbuien? Geen nood: Industrial Cleaning is u graag 24/7 van dienst. Bij ons kunt u een waterzuiger huren waarmee de overlast van het water beperkt wordt. Wist u dat wij bij calamiteiten binnen 3 uur een waterzuiger bij u op locatie kunnen hebben?

Belangrijk: Schade door water snel beperken

Wateroverlast kan ernstige schade aanrichten aan een vloer of aan de muren van een gebouw en kan voorraad of machines beschadigen. Ook kan het in bijvoorbeeld een parkeergarage, magazijn of winkelcentrum zorgen voor gevaarlijke situaties. Het is daarom belangrijk om snel te handelen als u last heeft van wateroverlast. Daarom kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om een waterzuiger te huren.

Kies een professionele waterzuiger

Wij beschikken over professionele waterzuigers. Deze zijn geschikt voor grote oppervlaktes, grote hoeveelheden water. Daarnaast werken deze machines snel en grond waardoor de vloer schoon en droog achterblijft. Onze waterzuigers zijn bemand of onbemand te huur.

Wanneer u voor de onbemande waterzuiger kiest, dient u de machine zelf te gebruiken. Al onze machines hebben een eenvoudige bediening en zijn gebruiksvriendelijk. U kunt er echter ook voor kiezen om een bemande waterzuiger te huren. Hierbij zal één of meerdere van onze industriële schoonmakers de machine bij u leveren en ook direct aan de slag gaan om de vloer droog te maken en te reinigen. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en staan onmiddellijk paraat, voor een smetteloos resultaat!

Voorbeelden van wateroverlast

Parkeergarage in Amsterdam

Deze Amsterdamse parkeergarage had in het weekend last van wateroverlast. Dit water is door ons met behulp van een professionele waterzuiger verwijderd. Zodat iedereen weer met droge voeten in zijn/haar auto kon stappen.

Waterzuiger voor wateroverlast inParkeergarage Amsterdam

15.000 liter water

Bij Alexandrium in Rotterdam was ook sprake van wateroverlast (15.000 liter hemelwater) in de parkeergarage. Binnen 1,5 uur waren wij op locatie met 2 waterzuigers. Na 4 uur was de parkeergarage weer droog.

water in parkeergarage

Waterzuigers van Tennant

De industriële machines die wij verhuren zijn geproduceerd door marktleider Tennant. Deze voldoen aan de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen die bij binnen de industriële schoonmaak gelden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste machine.

Overige diensten

Naast de verhuur van waterzuigers kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Vragen of een scherpe offerte ontvangen?

Wilt u direct een waterzuiger huren? Heeft u vragen of wilt u een scherpe offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0318 – 507 249 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.