Waterzuiger huren

Eerste hulp bij wateroverlast? Huur een waterzuiger

Heeft u last van wateroverlast als gevolg van smeltwater, een gesprongen leiding of een lekkage of door hoosbuien? Geen nood: Industrial Cleaning is u graag 24/7 van dienst. Bij ons kunt u een waterzuiger huren waarmee de overlast van het water beperkt wordt.

Schade door water snel beperken

Wateroverlast kan ernstige schade aanrichten aan een vloer of aan de muren van een gebouw. Ook kan het in bijvoorbeeld een parkeergarage of een magazijn zorgen voor gevaarlijke situaties. Het is daarom belangrijk om snel te handelen als u last heeft van wateroverlast. Daarom kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om een waterzuiger te huren.

Een professionele waterzuiger huren

Onze waterzuigers zijn bemand of onbemand te huur. Wanneer u voor de onbemande waterzuiger kiest, dient u de machine zelf te gebruiken. Al onze machines hebben een eenvoudige bediening en zijn gebruiksvriendelijk.

U kunt er echter ook voor kiezen om een bemande waterzuiger te huren. Hierbij zal één van onze industriële schoonmakers de machine bij u leveren en ook direct aan de slag aan om de vloer droog te maken en te reinigen. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en staan onmiddellijk paraat, voor een smetteloos resultaat!

Waterzuigers van Tennant

De industriële machines die wij verhuren zijn geproduceerd door marktleider Tennant. Deze voldoen aan de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen die bij binnen de industriële schoonmaak gelden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste machine.

Overige diensten

Naast de verhuur van waterzuigers kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Zoekt u een permanente oplossing? Naast het huren van waterzuigers en industriële schoonmaakmachines kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop hiervan. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte machines van het merk Tennant.

Vragen of een scherpe offerte ontvangen?

Wilt u direct een waterzuiger huren? Heeft u vragen of wilt u een scherpe offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0318 – 507 249 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.