Waterzuiger huren

Eerste hulp bij wateroverlast? Huur een waterzuiger

Heeft u last van wateroverlast als gevolg van smeltwater, een gesprongen leiding of een lekkage of door hoosbuien? Geen nood: Industrial Cleaning is u graag van dienst. Bij ons kunt u een waterzuiger huren waarmee de overlast van het water beperkt wordt. Wateroverlast kan ernstige schade aanrichten aan een vloer of aan de muren van een gebouw. Ook kan het in bijvoorbeeld een parkeergarage of een magazijn zorgen voor gevaarlijke situaties. Het is daarom belangrijk om snel te handelen als u last heeft van wateroverlast. Daarom kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om een waterzuiger te huren in de omgeving van Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam.

Een professionele waterzuiger huren

Als u een waterzuiger wilt huren kunt u er bij Industrial Cleaning voor kiezen om te kiezen voor een bemande of onbemande variant. Wanneer u voor de onbemande waterzuiger kiest, dient u de machine zelf te gebruiken. Al onze machines hebben een eenvoudige bediening en zijn gebruiksvriendelijk. U kunt er echter ook voor kiezen om een bemande waterzuiger te huren. Hierbij zal één van onze industriële schoonmakers de machine bij u komen bedienen. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en staan onmiddellijk paraat, voor een smetteloos resultaat!

Assortiment van Tennant

De industriële machines die wij verhuren zijn geproduceerd door marktleider Tennant. Al onze waterzuigers en overige machines voldoen aan de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen die bij binnen de industriële schoonmaak gelden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste machine.

Overige diensten

Naast een waterzuiger huren kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

  • Schrobmachine huren
  • Veegmachine huren
  • Reinigen van magazijnvloeren
  • Reinigen van parkeergaragevloeren

Zoekt u meer naar een permanente oplossing? Ook dan bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres. Naast het huren van waterzuigers en industriële schoonmaakmachines kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop hiervan. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte machines van het merk Tennant.

Contact

Wilt u direct een waterzuiger huren? Of bent u geïnteresseerd in één van onze overige diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

neem nu contact op