Industrieel reinigen in Amsterdam

Een veilige schone vloer in Amsterdam

Het schoonhouden van uw bedrijfsvloer is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Hygiëne zorgt voor een ongestoord productieproces, een veilige werkomgeving en een professionele indruk bij uw klanten en andere relaties. Industrial Cleaning is sinds de jaren ’90 uitgegroeid tot de grootste dienstverlener in verhuur van schoonmaakmachines en het reinigen van industriële vloeren in de Benelux.

Onze reinigingsdiensten in regio Amsterdam

U kunt in de regio Amsterdam bij ons terecht voor diverse diensten op het gebied van reinigen van vloeren. Zoals de verhuur van onze Tennant schrobzuigmachines en Tennant Veegmachines. Deze kunnen met of zonder personeel worden gehuurd (bemand en onbemand). Door met grote regelmaat zelf reinigingswerkzaamheden uit te voeren beschikken wij over een waardevolle expertise die wij graag delen met u.

Wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Amsterdam

  • Industrieel reinigen van bedrijfsvloeren
  • Verkoop Tennant veeg- en schrobzuigmachines
  • Reinigen van parkeergarage vloeren
  • Reinigen van magazijnvloeren en bedrijfsvloeren
  • Onderhoud en service aan Tennant reinigingsmachines
  • Verkoop van tweedehandse Tennant schrobmachines en veegmachines
  • Verkoop Tennant onderdelen

Eenmalig of spoed?

Eenmalig uw bedrijfsvloeren laten reinigen? Moeten de vloeren met spoed worden gereinigd door bijvoorbeeld wateroverlast. Of liever regelmatig uw bedrijfsvloeren laten schoonmaken door een professional? Bij calamiteiten zijn wij onmiddellijk ter plaatse dankzij onze 24/7 calamiteitendienst. Inzet bij oplevering van nieuwbouw en audits behoren tot onze core business.

Verkoop van vloerreinigingsmachines

Wannneer u regelmatig schoonmaakwerkzaamheden heeft in uw bedrijfspand in Amsterdam, dan is het raadzaam om een schoonmaakmachine aan te schaffen. Industrial Cleaning geeft advies op maat. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam voor een demonstratie van onze Tennant machines. Wij hebben ook regelmatig gebruikte veegmachines en schrobmachines beschikbaar voor de verkoop.

Duurzaam vloeren schoonmaken

Wij richten ons op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van schoonmaakmiddelen en chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug.

Vrijblijvend advies voor uw bedrijfsvloer

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. U kunt contact opnemen met Industrial Cleaning voor een vrijblijvende kennismaking of een scherpe offerte op maat. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar in de regio Amsterdam. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.