Industrieel reinigen Amsterdam

Een veilige schone vloer in Amsterdam

Het schoonhouden van uw bedrijfsvloer is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Hygiëne zorgt voor een ongestoord productieproces, een veilige werkomgeving en een professionele indruk bij uw klanten en andere relaties. Industrial Cleaning is sinds de jaren ’90 uitgegroeid tot de grootste dienstverlener in verhuur van schoonmaakmachines en het reinigen van industriële vloeren in de Benelux.

Onze diensten in regio Amsterdam

U kunt in de regio Amsterdam bij ons terecht voor diverse diensten op het gebied van Reinigen van Vloeren Zoals verhuur van onze Tennant Schrobzuigmachines en Tennant Veegmachines zowel bemand als onbemand. Door met grote regelmaat zelf reinigingswerkzaamheden uit te voeren beschikken wij over een waardevolle expertise die wij graag delen met u.

Wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Amsterdam

  • Industrieel reinigen van vloeren
  • Verkoop Tennant veeg- en schrobzuigmachines
  • Reinigen Parkeergarage vloeren
  • Reinigen Magazijnvloeren
  • Onderhoud en service aan uw Tennant machines
  • Verkoop gebruikte Tennant schrobmachines en veegmachines
  • Verkoop Tennant onderdelen

Periodiek of eenmalig ook bij calamiteiten

Industrial Cleaning is inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloeren. Bij calamiteiten zijn wij onmiddellijk ter plaatse. Inzet bij oplevering nieuwbouw en audits behoren tot onze core business.

Schoonmaakmachine aanschaffen

Wannneer u regelmatig schoonmaakwerkzaamheden heeft in uw bedrijfspand, dan is het raadzaam om een schoonmaakmachine aan te schaffen. Industrial Cleaning geeft advies op maat. Zo kunt u ook een tweedehands machine aanschaffen.

Duurzaam

Industrial Cleaning richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire EcH2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water!

Service en advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. U kunt contact opnemen met Industrial Cleaning voor een vrijblijvende kennismaking. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar in de regio Amsterdam. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

neem nu contact op