Waterzuiger huren?

Huur een waterzuiger. Eerste hulp bij wateroverlast.

Wateroverlast als gevolg van smeltwater, een gesprongen leiding, kapotte sprinklerinstallatie, een lekkage of door hoosbuien? Geen nood: Industrial Cleaning staat 24/7 klaar bij calamiteiten. Huur eenvoudig en snel een professionele waterzuiger. En beperk de overlast van het water zo snel mogelijk. Bij spoed kunnen wij binnen 3 uur een waterzuiger bij u op locatie afleveren. Liever uitbesteden? Ons team kan ook met spoed ter plaatse komen om het water te verwijderen.

Huur een professionele waterzuiger

Wij beschikken over meerdere professionele waterzuigers. Deze zijn geschikt voor grote oppervlaktes en grote hoeveelheden water. Zo kan de Tennant 7400 per 3 minuten maar liefst 264 liter water opzuigen. Deze machines werken snel en grondig. Waardoor de vloer schoon en droog achterblijft. Onze waterzuigers zijn bemand of onbemand te huur.

Bij een onbemande waterzuiger kunt u zelf aan de slag met het droogmaken van de vloeren. Al onze machines hebben een eenvoudige bediening en zijn gebruiksvriendelijk. U kunt er echter ook voor kiezen om een bemande waterzuiger te huren. Hierbij zal één of meerdere van onze medewerkers de machine bij u leveren en ook direct aan de slag gaan om de vloer droog te maken en te reinigen. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en staan onmiddellijk paraat, voor een smetteloos resultaat.

Waterzuiger Tennant 7400

Belangrijk: schade door water snel beperken

Wateroverlast kan ernstige schade aanrichten aan vloeren en muren van een gebouw. En kan voorraden, machines en meubels beschadigen. Ook kan het in bijvoorbeeld een parkeergarage, magazijn of winkelcentrum zorgen voor gevaarlijke situaties. Het is daarom belangrijk om snel te handelen bij wateroverlast. Daarom zij wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om een waterzuiger te huren.

Voorbeelden van wateroverlast

Parkeergarage in Amsterdam

Deze Amsterdamse parkeergarage had in het weekend last van wateroverlast. Dit water is door ons met behulp van een professionele waterzuiger verwijderd. Zodat iedereen weer met droge voeten in zijn/haar auto kon stappen.

Waterzuiger voor wateroverlast inParkeergarage Amsterdam

15.000 liter water

Bij Alexandrium in Rotterdam was ook sprake van wateroverlast (15.000 liter hemelwater) in de parkeergarage. Binnen 1,5 uur waren wij op locatie met 2 waterzuigers. Na 4 uur was de parkeergarage weer droog.

water in parkeergarage

Bedrijfshal ondergelopen

Door hevige regenval kwam deze bedrijfshal blank te staan. Dankzij onze waterzuigers was deze hal snel weer droog en schoon. En kon de hal snel weer in gebruik worden genomen.

Tennant waterzuiger huren

De industriële en professionele machines die wij verhuren zijn geproduceerd door marktleider Tennant. Deze voldoen aan de veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen die bij binnen de industriële schoonmaak gelden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal presterende machine.

Waterzuigen huren of vragen?

Direct een waterzuiger huren? Vragen of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bel 0318 – 507 249 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.