Onderhoud en service

Service met betrekking tot uw Tennant machine is ons vak. Wij leveren een professionele service, snelheid en voorspelbare kosten. Daarbij maakt het niet uit of u uw machine dagelijks, regelmatig of incidenteel gebruikt.

Onze vakkundige servicemonteurs komen graag bij u langs. Wij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent en de kosten inzichtelijk zijn. U zit nergens aan vast en betaald per keer. Professionele service zonder verplichtingen.

Periodiek onderhoud

Wilt u de meest optimale inzetbaarheid van uw machine? Dat doet u met periodiek preventief onderhoud. Met onze reguliere inspecties zorgen we er proactief voor dat uw machine in topconditie blijft en de beste prestaties levert.

Industrial Cleaning voert desgewenst periodiek preventief onderhoud aan uw machine uit en staat met een storingsdienst 24/7 voor u klaar bij calamiteiten.

Tennant Machine Onderhoud Reparatie

Onderhoudscontract op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en ieder bedrijf heeft andere behoeftes. Wij maken graag een onderhoudscontract op maat welke past bij uw organisatie.

Onderhoudsadvies

Voor onderhoud aan en advies over uw veegmachines en schrobmachines zijn wij u graag van dienst. Wij helpen u graag verder met advies over:

  • Onderhoudsmethode
  • Onderhoudsfrequentie
  • Vegen, schrobben
  • Soorten en maten machines
  • Cilindrische- of diskmachines
  • Hulpmiddelen
  • Reinigingsmiddelen

Maak kennis met onze monteurs

Bij onderhoud of een storing aan uw veeg- of schrobzuigmachines komt een van onze ervaren service- en storingsmonteurs bij u over de vloer: Michael, Paul of Luuk.

Vragen over service, onderhoud of advies?

Wij informeren en adviseren u graag. Neem bij vragen of een onderhoudscontact op maat contact met ons op via info@industrialcleaning.nl of bel 0318 – 507249 of gebruik ons contactformulier.

Wij leveren ook Tennant onderdelen en een unieke 24/7 calamiteitendienst.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op