Tennant Veegmachine

Waarom een Tennant veegmachine?

Tennant veegmachines zijn onverwoestbaar
Tennant is wereldwijd de marktleider in industriële schoonmaak. De Tennant veegmachines staan bekend om de hoge en onverwoestbare kwaliteit. Alle veegmachines voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en milieu-eisen. Daarnaast zijn deze professionele veegmachines eenvoudig in gebruik en door vrijwel iedereen te bedienen.

Beste reinigingsresultaat
In 1932 is Tennant begonnen met het ontwikkelen van schrob- en veegmachines. In de decennia die volgen heeft het bedrijf zich toegespitst op het beste reinigingsresultaat en streeploos schone vloeren. Zodat bedrijven snel en efficiënt vloeren kunnen reinigen. Hierdoor kunnen vloeren snel weer in gebruik kunnen worden genomen en worden werkprocessen zo min mogelijk worden verstoord.

Makkelijk onderhoud
Alle Tennant machines zijn eenvoudig te onderhouden. Tijdens het ontwerp van de machines wordt hier rekening mee gehouden. Daarnaast zijn onderdelen eenvoudig en snel verkrijgbaar.

Waarvoor worden Tennant veegmachines gebruikt?

Een Tennant veegmachine geeft een vloer een grondige veegbeurt. Al het stof wordt opgenomen in de machine, dit zorgt voor een schone en nette vloer. Naast het stof veegt de Tennant veegmachine ook ander vuil dat op de vloer ligt op. Deze machines worden gebruikt voor o.a. het vegen van magazijnen, warehouses, distributiecentra, winkelcentra, fabriekshallen.

Welke keuze is er?

Achterloop of opzit
Er is keuze uit machines waar men achteraan loopt tijdens het vegen of machines waarop je kan zitten tijdens het reinigen. Bij grote vloeroppervlaktes adviseren wij een opzit-veegmachine. Meer info over zitmachine en achterloopmachines.

Breedte van het veegpad
De keuze voor een machine is ook afhankelijk van de breedte van het veegpad. Een machine voor een winkelcentrum heeft meestal een smallere werkbreedte nodig vanwege smalle paden en hoeken. Een magazijn van 2.000 m2 heeft vaak brede veegpaden en hierdoor is een veegmachine met een grotere werkbreedte fijn en snel om mee te werken.

Draaicirkel
Elke veegmachine heeft een andere draaicirkel. De keuze hiervoor is afhankelijk van de benodigde wendbaarheid. Een grote bedrijfshal met grote obstakels (denk aan stellingen of voertuigen) heeft een minder grote draaicirkel nodig dan een ruimte met bureaus, kasten en deurposten.

Welke veegmachine past bij mij?

Wij bieden het volledig assortiment van Tennant aan. Er is ruime keuze uit verschillende uitvoeringen. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vraag gratis advies bij ons aan over welke machine het beste past uw gebruik, wensen en behoeftes.

Kopen, huren of lease

Wij verkopen nieuwe en gebruikte Tennant veegmachines. Het is ook mogelijk om een veegmachine te huren of te leasen. De schoonmaakwerkzaamheden voor uw vloer liever uitbesteden? Kies dan voor bemande verhuur. Onze professionals komen dan op locatie om de vloer te reinigen.

Vragen, scherpe offerte ontvangen, een demonstratie op locatie of meer informatie? Neem contact met ons op wij helpen u graag.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.