Veegmachine huren?

Wij verhuren professionele veegmachines aan bedrijven. Waarom huren bedrijven een veegmachine? Een groot vloeroppervlakte schoonmaken kan makkelijk en snel met een professionele veegmachine. Een eerste indruk is belangrijk. Een vieze of vervuilde vloer laat een negatieve indruk achter bij klanten of andere bezoekers. Daarnaast kan het zorgen voor valpartijen en zorgt het voor een onveilige werkomgeving. Redenen dus genoeg om te zorgen voor een schone bedrijfsvloer.

6 voordelen van het huren van een veegmachine

Een goede veegmachine geeft een vloer een grondige veegbeurt. Stof en vuil worden opgenomen in de machine en de vloer blijft schoon achter. Onze veegmachines worden gehuurd voor het vegen van bijvoorbeeld: magazijnen, distributiecentra, winkelcentra en bedrijfshallen. Onderstaand 7 voordelen van het huren van een veegmachine:

  1. Geen aanschafkosten
  2. Huren van een veegmachine al mogelijk vanaf 2 dagen
  3. Huurkosten zijn volledig aftrekbaar
  4. Eenvoudig om vloerreinigingscapaciteit uit te breiden bij drukte of piekperiodes
  5. Mogelijkheid tot kopen na afloop van huurperiode
  6. 100% continuïteit dankzij oerdegelijke Tennant veegmachines
Veegmachine S20 Tennant - Werkplaats
Veegmachine Tennant Achterloop S10
Tennant S10 veegmachine

Zelf de vloer schoonmaken of uitbesteden?

Geen tijd om de vloer zelf te reinigen met een veegmachine? Kies dan voor bemande verhuur. De veegmachines worden dan bemand door onze opgeleide en en bekwame medewerkers.

Wilt u de veegwerkzaamheden zelf uitvoeren? Kies dan voor onbemande verhuur. Bij het afleveren van de gehuurde veegmachine ontvangt u een uitgebreide instructie over de werking van de machine. Waarna men zelf aan de slag kan met het vegen van de vloer.

Veegmachine verhuur team

Welke veegmachine voor welke vloer?

Voor elke vloer en ruimte is een andere veegmachine geschikt. Een bedrijfshal met smalle gangpaden heeft een andere veegmachine nodig dan een groot magazijn met een grote vloeroppervlakte. Afhankelijk van de situatie, grootte van de ruimte en specifieke wensen adviseren wij graag welke veegmachine geschikt is voor uw situatie.

Waarom een veegmachine huren bij Industrial Cleaning?

Naast onze snelle levering en klantvriendelijkheid huren bedrijven ook bij ons vanwege onze scherpe huurprijzen. Daarnaast bieden wij een haal- en brengservice door heel Nederland. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Tennant veegmachines en hebben voor alle vloeroppervlaktes een machine. Spoed? Maak gebruik van onze 24/7 calamiteitendienst bij spoed

veegmachine advies

Vragen, advies of een veegmachine huren?

Vragen of vrijblijvend advies? Wij helpen graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

In noodsituaties waarbij uw vloer met spoed geveegd dient te worden kunt u gebruik maken van onze calamiteitendienst. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar: (+31) 0318 – 507 249.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.