Veegmachine huren?

Een eerste indruk is belangrijk. Een vieze of vervuilde vloer laat een negatieve indruk achter bij klanten of andere bezoekers. Daarnaast kan het zorgen voor valpartijen en zorgt het voor een onveilige werkomgeving. Redenen genoeg om te zorgen voor een schone vloer.

Waarom een veegmachine huren?

Een goede veegmachine geeft een vloer een grondige veegbeurt. Stof en vuil worden opgenomen in de machine en de vloer blijft schoon achter. Onze veegmachines worden gehuurd voor het vegen van bijvoorbeeld: magazijnen, distributiecentra, winkelcentra en bedrijfshallen. Onderstaand 7 voordelen van het huren van een veegmachine:

  • Geen aanschafkosten
  • Huren van een veegmachine al mogelijk vanaf 2 dagen
  • Huurkosten zijn volledig aftrekbaar
  • Eenvoudig om vloerreinigingscapaciteit uit te breiden bij drukte of piekperiodes
  • Mogelijkheid tot kopen na afloop van huurperiode
  • 100% continuïteit dankzij oerdegelijke Tennant veegmachines
  • Beste reinigingsresultaat en in 1 keer schoon dankzij onze Tennant veegmachines

 

Welke veegmachine voor welke vloer?

Voor elke vloer en ruimte is een andere veegmachine geschikt. Een bedrijfshal met smalle gangpaden heeft een andere veegmachine nodig dan een groot magazijn met een grote vloeroppervlakte. Afhankelijk van de situatie, grootte van de ruimte en specifieke wensen adviseren wij graag welke veegmachine geschikt is voor uw situatie.

Bemande of onbemande verhuur

Wilt u de veegwerkzaamheden zelf uitvoeren? Kies dan voor onbemande verhuur. Bij het afleveren van de gehuurde veegmachine ontvangt u een uitgebreide instructie over de werking van de machine. Waarna men zelf aan de slag kan met het vegen van de vloer.

Geen tijd of de werkzaamheden liever uitbesteden? Kies dan voor bemande verhuur. De veegmachines worden dan bemand door onze opgeleide en en bekwame medewerkers.

Vragen of noodsituatie?

Vragen of vrijblijvend advies? Wij helpen graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.

In noodsituaties waarbij uw vloer met spoed geveegd dient te worden kunt u gebruik maken van onze calamiteitendienst. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar: (+31) 0318 – 507 249.