Veegmachine huren

Marktleider in industriële vloerreiniging

Industrial Cleaning is gespecialiseerd in industriële vloerreiniging. Wij zijn sinds 1998 actief en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. U bent bij ons aan het juiste adres om een Tennant Schrobmachine of Veegmachine te huren voor de schoonmaak van uw bedrijfsvloer, parkeergarage, magazijn of fabriekshal.

Het belang van een schone vloer

Een  vervuilde vloer kan nare gevolgen hebben. Denkt u aan de indruk die een vieze vloer achterlaat bij klanten of andere bezoekers. Redenen genoeg om te zorgen voor een schone vloer.

Een veegmachine huren

Een professionele veegmachine is een behoorlijke investering. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een veegmachine te huren. U heeft hierbij een aantal opties waaruit u kunt kiezen.

Type machine

Wij verhuren drie type veegmachines:

  • Tennant 6200
  • Tennant 6400
  • Tennant 6550
  • Tennant S20

Afhankelijk van uw situatie, de grootte van de ruimte en uw wensen kunnen wij advies geven welk type machine het beste geschikt is. Al onze veegmachines zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te besturen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de verhuur van veegmachines? Of heeft u wellicht interesse in het kopen van een veegmachine? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus ook in noodsituaties waarbij uw vloer snel geveegd dient te worden kunt u ons bereiken.

neem nu contact op