24/7 Calamiteitendienst

Met spoed een waterzuiger, schrobzuigmachine of veegmachine nodig buiten kantoortijd? Wij zijn bij calamiteiten 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Bel (+31) 0318 – 507 249. U krijgt een medewerker aan de lijn die ervoor zorgt dat de juiste machine met spoed wordt geleverd, met of zonder bemanning. Wij leveren aan bedrijven en instellingen door heel Nederland.

Wanneer wordt onze 24/7 calamiteitendienst ingeschakeld?

Onderstaand enkele voorbeelden van calamiteiten waarbij onze 24/7 calamiteitendienst wordt ingeschakeld. Deze service is exclusief beschikbaar voor bedrijven en organisaties.

Overtollig regenwater
Bij hevige regenval kan het zijn dat het regenwater niet tijdig afgevoerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat vloeren blank komen te staan in bijvoorbeeld parkeergarages, warehouses en vliegvelden. En dat kan er weer voor zorgen dat productieprocessen stil komen te liggen.

Defecte riolering
Niks zo vervelend als een defecte riolering. Bij wateroverlast door een kapotte riolering is het van belang snel te handelen. Om te voorkomen dat het rioolwater schade toebrengt aan voorraden, pand en materieel.

Gesprongen waterleiding
Een gesprongen of beschadigde waterleiding kan in korte tijd zorgen voor honderden liters water op een vloer. Het zorgt voor onveilige situaties in winkelcentra, werkplaatsen en hotels door kans op glij- en valpartijen.

Sprinklerinstallatie
Een sprinklerinstallatie kan foutief worden geactiveerd. Wanneer dit plaats vindt in een magazijn, parkeergarage of winkel kan er direct veel water op de vloer terecht komen. Wij kunnen dit dankzij onze waterzuigers snel weer opzuigen.

Bouwoplevering
Nieuwbouwproject uitgelopen? Wij zorgen dat de vloer met spoed wordt gereinigd voor een tijdige oplevering. Denk hierbij aan grote vloeroppervlaktes zoals bedrijfshallen en magazijnen.

Brand en bluswater
Na het blussen van een brand kan er veel bluswater achterblijven. Onze waterzuiger met een vuilwatertank van maar liefst 265 liter inhoud zorgt dat het bluswater vakkundig en snel wordt verwijderd.

Vloeren met olie of plakkerige substanties
Vloeren door een incident in een productieproces bevuild met olie of een plakkerige substantie? Dankzij onze schrobzuigmachines zijn deze vloeren snel weer schoon en begaanbaar.

Machinestoring
Veegmachine of schrobmachine kapot of geeft deze een storing? En is uw bedrijfsproces afhankelijk van deze machines? Wij hebben servicemonteurs die 24/7 ter plaatse kunnen komen. Zeker weten dat u snel weer aan de gang kunt? Huur dan een vervangende veegmachine of schrobzuigmachine.

Dak ingestort of beschadigd
Door stormschade of hevige regenval een dak ingezakt, dakpannen of dakplaten eraf gewaaid of een lekkage aan het dak ontstaan? Het regenwater wordt verwijderd door onze waterzuigers en de vloer wordt vakkundig gereinigd met onze schrobmachines.

Vragen of meer informatie?

Een andere calamiteit of spoedgeval? Of vragen over onze 24/7 dienstverlening bij spoed en calamiteiten? Bel 0318 – 507 249 of gebruik ons contactformulier.