Schrobmachine huren?

Tijdelijk een schrobmachine nodig? Wij verhuren professionele schrobmachines aan bedrijven en organisaties. Al onze schrobmachines zijn schrobzuigmachines. Deze machines schrobben en reinigen grote vloeroppervlaktes met water en reinigingsmiddel. Maar zuigen ook direct het water weer op. Zodat de vloer droog en schoon achterblijft en direct geschikt is voor ingebruikname. Onze machines zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een streeploos en schoon resultaat.

6 redenen om een schrobmachine te huren

Wij verhuren dagelijks schrobmachines aan bedrijven door heel Nederland. Onderstaand 6 redenen van onze klanten waarom zij een schrobmachine huren:

Schrobmachine Huren Geld

Reden 1: Kostenbesparing
Wanneer je af en toe een schrobmachine nodig hebt is het goedkoper om deze te huren i.p.v. kopen. Je bespaart dan op de aanschafprijs en onderhoudskosten.

huurkosten van schrobmachine zijn aftrekbaar

Reden 2: Huurkosten zijn aftrekbaar
De huurkosten van een schrobmachine zijn belastingtechnisch volledig aftrekbaar.

opslag van schrobzuigmachine

Reden 3: Geen opslagruimte nodig
Een professionele schrobmachine neemt ruimte in beslag. Gebruik je de machine sporadisch en heb je weinig ruimte dan is huren een goede optie. Omdat je deze alleen op locatie hebt staan tijdens het gebruik van de machine.

Reden 4: Geen onderhoud en reparaties
Wanneer je een machine huurt hoeft je niet te zorgen voor onderhoud of reparaties. Na het gebruik van de schrobmachine gaat deze terug naar Industrial Cleaning en wordt de machine onderhouden en nagekeken. Dus met een huurmachine van Industrial Cleaning kan je elke keer met een perfect onderhouden machine zorgeloos aan de slag.

Reden 5: Optimale flexibiliteit
Voor de oplevering van een bouwproject de vloer schoon op leveren? De bedrijfshal of showroom eenmalig een grote schoonmaak geven? Of al in het bezit van schrobmachines maar tijdelijk extra capaciteit nodig? Met het huren van een schrobmachine ben je 100% flexibel.

Reden 6: Achteraf toch liever kopen
Bevalt de gehuurde schrobmachine? Dan is er de mogelijkheid om deze aan te schaffen na afloop van de huurovereenkomst.

Waar worden schrobmachines gebruikt?

Onze schrobmachines worden gebruikt in magazijnen, parkeergarages, winkelcentra, showrooms, werkplaatsen, winkels, hotels, zorginstellingen en warehouses. Maar er zijn veel meer plekken waar je een schrobmachine kan gebruiken. Wij zijn officieel Tennant Dealer. Tennant is een robuust, betrouwbaar en bekend merk in de markt van professionele veeg- en schrobmachines. Er is keuze uit achterloop-schrobzuigmachines en opzit-schrobzuigmachines.

Parkeergarage schrobzuigmachine Tennant T16
Schrobzuigmachine Magazijn Tennant T7
Tennant T2 Schrobmachine - Winkelcentrum

Waarom een schrobmachine huren bij Industrial Cleaning?

Naast onze klantvriendelijkheid kiezen bedrijven en organisaties ook voor ons vanwege onze haal- en brengservice in heel Nederland. Onze snelle levering en scherpe huurprijzen. Voor elke vloersoort en vervuiling hebben wij een passende schrobzuigmachine. Spoed? Maak gebruik van onze 24/7 calamiteitendienst bij spoed.

Grootste schrobmachine aanbod in de Benelux

Industrial Cleaning heeft het grootste aanbod in verhuurmachines in de Benelux. Zelf aan de slag? Huur dan een schrobmachine. Het schoonmaken van de vloer liever uitbesteden? Kies dan voor bemande verhuur. Onze vakkundige medewerkers komen dan op locatie langs met de benodigde schrobzuigmachine(s) om de vloer schoon te maken.

Medewerkers Vloer Schrobmachine

Scherpe offerte ontvangen? Of advies over de juiste machine voor uw vloer?

contact en advies

Direct een scherpe offerte ontvangen? Of weten welke schrobmachine past bij uw bedrijf, oppervlakte, vervuiling of toepassing?

Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.