Schrobmachine huren?

Tijdelijk een schrobmachine nodig? Wij verhuren professionele schrobmachines aan bedrijven en organisaties. Al onze schrobmachines zijn schrobzuigmachines. Deze machines schrobben en reinigen grote vloeroppervlaktes met water en reinigingsmiddel. Maar zuigen ook direct het water weer op. Zodat de vloer droog en schoon achterblijft en direct geschikt is voor ingebruikname. Onze machines zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een streeploos en schoon resultaat.

Waar kan je schrobmachines gebruiken?

Onze schrobmachines worden gebruikt in magazijnen, parkeergarages, winkelcentra, showrooms, werkplaatsen, winkels, hotels en warehouses. Wij zijn officieel Tennant Dealer. Tennant is een robuust, betrouwbaar en bekend merk in de markt van professionele veeg- en schrobmachines. Er is keuze uit achterloop-schrobzuigmachines en opzit-schrobzuigmachines. Bekijk onze schrobmachines.

Parkeergarage schrobzuigmachine Tennant T16
Schrobzuigmachine Magazijn Tennant T7
Tennant T2 Schrobmachine - Winkelcentrum

7 redenen om een schrobmachine te huren

Wij verhuren dagelijks schrobmachines aan bedrijven door heel Nederland. Onderstaand 7 redenen om een schrobmachine te huren:

  1. Tijdelijke uitbreiding van de vloerreinigingscapaciteit
  2. Korte & lange huurperiodes
  3. Huurkosten zijn belastingtechnisch volledig aftrekbaar
  4. Geen aanschafkosten
  5. 100% bedrijfszeker (onze machines zijn perfect onderhouden)
  6. Eenvoudig capaciteit bijschakelen in piektijden
  7. Mogelijkheid tot koop na afloop huurovereenkomst

Waarom huren bij Industrial Cleaning?

Naast onze klantvriendelijkheid kiezen bedrijven en organisaties ook voor ons vanwege onze haal- en brengservice in heel Nederland. Onze snelle levering en scherpe huurprijzen. Voor elke vloersoort en vervuiling hebben wij een passende schrobzuigmachine. Spoed? Maak gebruik van onze 24/7 calamiteitendienst bij spoed

Grootse schrobmachine aanbod in de Benelux

Industrial Cleaning heeft het grootste aanbod in verhuurmachines in de Benelux. Zelf aan de slag? Huur dan een schrobmachine. Het schoonmaken van de vloer liever uitbesteden? Kies dan voor bemande verhuur. Onze vakkundige medewerkers komen dan op locatie langs met de benodigde schrobzuigmachine(s) om de vloer schoon te maken.

Medewerkers Vloer Schrobmachine

Scherpe offerte ontvangen? Of advies over de juiste machine voor uw vloer?

Direct een scherpe offerte ontvangen? Of weten welke schrobmachine past bij uw bedrijf, oppervlakte, vervuiling of toepassing? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.