Schrobmachine huren

Schrobmachine huren of kopen bij een specialist

Voor een tijdelijke uitbreiding van uw vloerreinigingscapaciteit kunt u bij Industrial Cleaning een Tennant Reinigingsmachine huren, bijvoorbeeld een schrobmachine, schrobzuigmachine of veegmachine, voor korte of langere periode. Dit biedt diverse voordelen voor uw bedrijf of onderneming, u kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Eenvoudig in te schakelen in piektijden;
  • Geen investeringskosten, u hoeft dus geen schrob- of veegmachine aan te schaffen;
  • 100% bedrijfszeker; machines voldoen aan alle technische eisen;
  • Vanaf 2 dagen tot zolang u de machine wenst te gebruiken;
  • Koop na afloop huurovereenkomst mogelijk;
  • Flexibel en altijd inzetbaar.

Een schrobmachine huren of kopen kent diverse voordelen

Door een schrobmachine te huren blijft u financieel flexibel. Daarbij zijn de huurkosten belastingtechnisch volledig aftrekbaar. Zo bespaart u direct en heeft u toch alle middelen die u nodig heeft in piektijden. Voor alle werkzaamheden hebben wij steeds de juiste machine voorhanden. Bent u geïnteresseerd in onze voorwaarden, neem dan contact met ons op. U kunt er echter ook voor kiezen om bij ons een schrobmachine, schrobzuigmachine of veegmachine te kopen. Ook in dit geval informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Uw keuze, onze oplossing

Welke vloerreinigingsmachine u ook nodig heeft, wij hebben een groot assortiment aan verhuurmachines 24/7 voor u klaar staan. Op basis van uw situatie en wensen adviseren wij u welke Tennant machine voor uw situatie het meest passend is. Dus voor het aanschaffen of huren van een schrob- of veegmachine bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden u advies op maat!

Meer weten over onze mogelijkheden?

Heeft u interesse in het huren of kopen van een schrobmachine, schrobzuigmachine of veegmachine, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer: 0318 507 249. Wij vertellen u dan over de diverse mogelijkheden.

neem nu contact op