Schrobmachine huren?

Tijdelijk een schrobmachine nodig? Wij verhuren professionele schrobmachines aan bedrijven en organisaties. Onze schrobmachines zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een streeploos en schoon resultaat.

Onze schrobmachines voor de verhuur:

Wij zijn officieel Tennant Dealer. Tennant is een robuust, betrouwbaar en bekend merk in de markt van professionele schrobmachines:

Hoe werkt een schrobmachine?

Schrobmachines schrobben en reinigen grote vloeroppervlaktes met water en reinigingsmiddel. Maar zuigen ook direct het water weer op. Zodat de vloer droog en schoon achterblijft en direct geschikt is voor ingebruikname.

Welke schrobmachine?

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste schrobmachine? Neem contact met ons op voor 100% vrijblijvend advies. Wij hebben voor vrijwel iedere vloersoort, vloeroppervlakte en vervuiling een geschikte schrobmachine. Bel 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.

Waar worden schrobmachines gebruikt?

Onze schrobmachines worden o.a. gebruikt in magazijnen, parkeergarages, winkelcentra, showrooms, werkplaatsen, winkels, hotels, zorginstellingen, zwembaden, supermarkten, sportcomplexen, horeca en warehouses.

Parkeergarage schrobzuigmachine Tennant T16
Schrobzuigmachine Magazijn Tennant T7
Schrobmachine voor werkplaats Tennant T6

Moet ik de schrobmachine zelf halen en brengen?

Onze schrobmachines zijn niet eenvoudig te transporteren i.v.m. het gewicht en de omvang. Daarom vragen veel klanten ons, om tegen een vergoeding, de machine op locatie te leveren en weer op te halen. Beschik je zelf over geschikt vervoer? Dan is het ook mogelijk om de machine zelf op te halen en te brengen.

Ik heb de schrobmachine met spoed nodig en nu?

Wij hebben het grootste verhuuraanbod in de Benelux. Dus er is altijd een verhuurmachine beschikbaar. Daarnaast zijn wij bij calamiteiten 24/7 bereikbaar. Dus bij spoed zijn wij ook buiten kantoortijd bereikbaar voor de verhuur van machines. Bel bij spoed, buiten kantoortijd, ons reguliere nummer: 0318 – 507 249.

Geen tijd om de vloer zelf te reinigen?

Kies dan voor onze bemande verhuur. De schrobmachine wordt door ons geleverd op locatie. En wij starten direct met het reinigen van de vloer. Na ons vertrek is de vloer stralend schoon en kan direct weer in gebruik worden genomen.

Hoe werkt huren bij Industrial Cleaning?

Wij sturen een vrijblijvende scherpe offerte toe. Akkoord? Dan leveren we de machine bij jouw bedrijf op locatie of je haalt deze op in Veenendaal. We geven meteen een uitleg over hoe de schrobmachine werkt. Onze machines zijn heel eenvoudig in gebruik.

Omdat elk bedrijf een ander soort vloer heeft, met andere vervuiling en de machine voor een andere huurperiode nodig heeft maken we graag een offerte op maat. Zodat de juiste machine, met juiste accessoires en de juiste gewenste huurperiode op de offerte staat. Deze offerte versturen wij vaak dezelfde dag nog.

6 redenen om een schrobmachine te huren

Wij verhuren dagelijks schrobmachines aan bedrijven door heel Nederland. Onderstaand 6 redenen van onze klanten waarom zij een schrobmachine huren:

Schrobmachine Huren Geld

Reden 1: Kostenbesparing
Af en toe een schrobmachine nodig? Dan is het goedkoper om deze te huren i.p.v. kopen. Bespaar hierdoor op aanschafkosten en onderhoudskosten.

huurkosten van schrobmachine zijn aftrekbaar

Reden 2: Huurkosten zijn aftrekbaar
De huurkosten van een schrobmachine zijn belastingtechnisch volledig aftrekbaar.

opslag van schrobzuigmachine

Reden 3: Geen opslagruimte nodig
Een professionele schrobmachine neemt ruimte in beslag. Wordt de machine sporadisch gebruikt en is er weinig ruimte? Dan is huren een goede optie.

Reden 4: Geen onderhoud en reparaties
Bespaar op onderhoud en reparatiekosten. Na het huren van schrobmachine wordt deze door ons onderhouden en nagekeken.

Reden 5: Flexibiliteit
Magazijn of showroom eenmalig een grote schoonmaak geven? Of al in het bezit van schrobmachines, maar tijdelijk extra capaciteit nodig? Met huren ben je 100% flexibel.

Reden 6: Achteraf de schrobmachine kopen
Bevalt de gehuurde schrobmachine? Dan is er de mogelijkheid om deze aan te schaffen na afloop van de huurovereenkomst.

Waarom een schrobmachine huren bij Industrial Cleaning?

Medewerkers Vloer Schrobmachine

Bedrijven en organisaties huren bij ons vanwege de snelle levering, scherpe huurprijzen, betrouwbare schrobmachines en onze unieke haal- en brengservice in heel Nederland. Voor elke vloersoort en vervuiling hebben wij een passende professionele schrobzuigmachine. Spoed? Maak gebruik van onze 24/7 calamiteitendienst bij spoed.

Scherpe offerte ontvangen? Of advies over de juiste machine voor uw vloer?

contact en advies

Direct een scherpe offerte ontvangen? Of weten welke schrobmachine past bij uw bedrijf, oppervlakte, vervuiling of toepassing?

Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij verhuren schrobmachines in heel Nederland. Van Oss, Utrecht, Arnhem tot Eindhoven. Maar ook voor het huren van veegmachines kan je bij ons terecht.