Schrobmachine huren in Arnhem

Een professionele schrobmachine in Arnhem nodig? Deze huur je snel en eenvoudig bij Industrial Cleaning. Wij bevinden ons op slechts 30 min van Arnhem, namelijk in Veenendaal. Maar je hoeft de schrobmachine daar niet op te halen. Want wij leveren de schrobmachine in Arnhem. En halen deze daar ook weer op. Industrial Cleaning is de grootste verhuurorganisatie voor professionele schrobmachines en leveren door heel Nederland. Van Groningen tot Limburg en van Utrecht tot Arhem.

Waarom een schrobmachine huren?

Wij verhuren en verkopen Tennant schrobmachines. Wat zijn de voordelen van het huren?

 1. Geen aanschafkosten
 2. Huurkosten zijn aftrekbaar
 3. Geschikt voor lange en korte huurperiodes
 4. 24/7 te huur bij calamiteiten (bijv: spoedschoonmaak of wateroverlast)
 5. Mogelijkheid tot koop na afloop huurovereenkomst

Specialist in schrobmachines

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de verhuur van schrobzuigmachines. Wij hebben het grootste aanbod schrobmachines voor de verhuur. En verhuren alleen machines van A-merk Tennant. Een merk dat oerdegelijke en betrouwbare schrobmachines maakt. Enkele andere voordelen van Industrial Cleaning op een rij:

 • Scherpe huurprijzen
 • Haal- en brengservice in heel Nederland
 • Voor elke vloer een passende schrobmachine
 • 24/7 Calamiteitendienst bij spoed

Welke schrobmachine?

Wij weten welke machine uw bedrijfsvloer het meest kostenefficiënt reinigt. Afhankelijk van het type vloer, vloeroppervlakte en de vervuiling op de vloer. Neem contact met ons op voor gratis advies. Wij leveren en halen de schrobmachine op bij bedrijven in Arnhem. Bij levering krijgt u uiteraard een uitleg over de werking van de machine. Liever de vloer laten reinigen? Kies dan voor bemande verhuur. Wij zorgen dan dat de vloer wordt schoongemaakt. Dit doen wij in overleg zodat de bedrijfsvloer zoveel mogelijk toegankelijk blijft en uw bedrijfswerkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Wat zeggen anderen?

“Uitstekend bedrijf met een goede service. Geven ook een uitstekend advies doordat ze meedenken met de klant.👍🏻”

“Top bedrijf met fijn personeel, staan altijd voor je klaar als je problemen hebt met een van de schrob of veegmachines.”

Bekijk meer reviews op Google.

Scherpe offerte ontvangen? Of advies over de juiste machine voor uw vloer?

Direct een scherpe offerte ontvangen? Of weten welke schrobmachine past bij uw bedrijf, oppervlakte, vervuiling of toepassing in Arnhem?

Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

arnhem - advies schrobzuigmachine

Contact

 • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.