Schrobmachine huren in Utrecht?

Wij verhuren professionele schrobmachines aan bedrijven en organisaties in Utrecht. Industrial Cleaning is de grootste verhuurorganisatie voor professionele schrobmachines. We leveren schrobmachines door heel Nederland, en uiteraard ook in Utrecht. Industrial Cleaning bevindt zich in Veenendaal, op een half uurtje rijden van Utrecht.

Waarom een schrobmachine huren?

  • Te huur voor lange en korte huurperiode
  • Geen aanschafkosten
  • De huurkosten zijn belastingtechnisch aftrekbaar
  • Onze schrobmachines zijn 24/7 leverbaar bij calamiteiten en spoed
  • Geen tijdverlies door onderhoud of defecten want onze machines zijn in perfecte staat van onderhoud

Hoe werkt een schrobmachine?

Een schrobmachine heeft een schrob- en een zuigfunctie. Daarom wordt deze machine ook een schrobzuigmachine genoemd. Deze zuigfunctie zorgt dat vieze water waarmee de vloer is schoongemaakt ook weer wordt opgezogen. Hierdoor is een vloer sneller droog en geschikt voor ingebruikname. En worden bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord en zijn de schoongemaakte ruimtes razendsnel weer toegankelijk. Daarnaast voorkomt het opzuigen van het water gevaarlijke val- en glijpartijen.

Door wie worden schrobmachines gehuurd?

Schrobzuigmachine Magazijn Tennant T7
Productie ruimte Tennant T16 Schrobzuigmachine
Tennant T2 Schrobmachine - Winkelcentrum

Schrobmachines worden gehuurd door bedrijven uit Utrecht die een vloer willen schoonmaken met vloeroppervlaktes vanaf 100m2. Dit betreft dan vaak de vloer van een magazijn, winkelcentrum, showroom, werkplaats, parkeergarage, supermarkt, onderwijs, openbare gebouwen of zorginstellingen. Onze schrobmachines zijn geschikt voor uiteenlopende vloersoorten, denk aan: gevlinderd beton, gecoate en ongecoate vloeren en zelfs asfaltvloeren.

Zelf de vloer reinigen of laten doen?

Wij leveren onze schrobmachine zorgvuldig af bij uw bedrijf. Na een uitleg over de werking van de machine kunt u zelf aan de slag met het reinigen van de vloer. Onvoldoende capaciteit of geen tijd om zelf de vloeren schoon te maken? Kies dan voor bemande verhuur. Ons deskundig personeel neemt dan het reinigen van de vloer uit handen en start direct met het schoonmaken.

Met spoed huren in Utrecht?

Met een spoed een schrobzuigmachine nodig? Bijvoorbeeld bij wateroverlast, een uitgelopen bouwoplevering, of defect bij uw eigen schrobmachine? Bel dan naar onze 24-uurs calamiteitendienst. Onze machines worden dan met spoed geleverd in Utrecht. Bel (24/7) naar: (+31) 0318 – 507 249.

Vraag een scherpe offerte aan

Vrijblijvend advies over welke schrobmachine geschikt is voor uw bedrijfsvloer en de vervuiling? Of een scherpe offerte ontvangen? Neem contact met ons op, wij helpen graag.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.