Schrobmachine huren in Oss

Een schrobmachine huren in Oss? Industrial Cleaning levert schrobmachines voor de verhuur in Oss. We halen deze na gebruik uiteraard ook weer op. Wij leveren geregeld professionele en industriële schrobmachines bij bedrijven en organisaties in Oss.

Wie is Industrial Cleaning?

Industrial Cleaning is al meer dan 20 jaar dé specialist in professionele schrobmachines en veegmachines. Het is mogelijk om deze machines te huren, kopen of leasen. Veel bedrijven kiezen voor het huren van een schrobmachine. Om deze in te zetten voor een eenmalige of jaarlijkse schoonmaak van de bedrijfsvloer. I

Industrial Cleaning bevindt zich in Veenendaal, op 45 min rijden van Oss. Maar dankzij onze haal- en brengservice in heel Nederland huren niet alleen bedrijven uit Oss bij Industrial Cleaning. Maar ook bedrijven uit Utrecht, Amsterdam, Arnhem tot Eindhoven en Groningen en Limburg.

Tennant schrobzuigmachines

Industrial Cleaning is erkend dealer van Tennant. Dit is een internationaal gerenommeerd merk en staat bekend om degelijke en kwalitatieve machines die jarenlang meegaan. Ons complete assortiment bestaat uit veegmachines en schrobzuigmachines van Tennant. Officieel is de benaming niet ‘schrobmachine’ maar ‘schrobzuigmachine’. Omdat een dergelijke machine niet alleen de vloer schrobt maar het water waarmee de vloer wordt gereinigd ook weer opzuigt. De vloer blijft hierdoor droog achter waardoor de dagelijkse werkzaamheden zo weinig mogelijk worden gehinderd.

Waarom huren?

Wist je dat de huurkosten van een schrobmachine belastingtechnisch aftrekbaar zijn? Daarnaast reinigt een schrobmachine een vloer veel beter dan bij handmatige schoonmaak. Een schrobmachine is interessant voor vloeroppervlaktes vanaf 100m2. Wanneer je een machine huurt hebt je geen langlopende verplichtingen. En je bent gegarandeerd van een goedwerkende machine. Want elke machine wordt onderhouden in onze werkplaats met originele Tennant onderdelen. En voor levering krijgen onze machines een extra check.

Voor welke vloeren kan je een schrobmachine huren?

Voor vrijwel elke vloer hebben wij een geschikte schrobzuigmachine. Van: gecoate vloeren, ongecoate vloeren, asfaltvloeren, gevlinderd beton en industriële tegelvloeren. Maar niet alleen de vloersoort is van belang, maar ook het type vervuiling op de vloer, zoals: olie, stof, vet, bandensporen enz. Onze machines worden gebruikt voor het reinigen van voor vloeren in warehouses, showrooms, werkplaatsen, winkels, parkeergarages en productiefaciliteiten. Neem contact met ons op en wij leveren de beste schrobmachine voor uw vloer in Oss.

schrobzuigmachine verhuur Oss

Wat kost het huren van een schrobmachine in Oss?

Benieuwd wat het huren van een professionele schrobmachine in Oss kost? Of wenst u gratis advies over welke schrobmachine past bij uw bedrijfsvloer, vervuiling, oppervlakte en gebruik? Neem contact met ons op, wij helpen graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.