Bemande verhuur

Wij kunnen dagelijks maar liefst 100.000 m2 vloeroppervlakte reinigen

Bij ons kunt u kiezen voor bemande verhuur. De machines van Industrial Cleaning worden bemand door vakkundig opgeleid en betrouwbaar personeel. Wij maken gebruik van een vooraf zorgvuldig gekozen werkwijze. Hierbij worden de allerbeste Tennant machines en de meest effectieve, waar mogelijk duurzame, reinigingsmiddelen ingezet. Met de inzet van een bemande machine (bemande verhuur) streven wij ernaar u maximaal te ontzorgen, een totaalconcept: Een schone vloer!

Een schone vloer zonder hinder

Reinigingswerkzaamheden worden altijd in overleg met u uitgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervindt aan onze aanwezigheid.

Periodiek, eenmalig en bij calamiteiten.

De diensten van Industrial Cleaning zijn inzetbaar voor periodiek onderhoud en/of een eenmalige grote schoonmaak. Bij calamiteiten staan wij natuurlijk onmiddellijk (24/7) voor u paraat.

Werkzaamheden als opleveringsschoonmaak bij nieuwbouw of bij renovatie van bestaande bouw en uitdagende reinigingsprojecten ten behoeve van een audit, behoren tot onze dagelijkse activiteiten. Ook bij calamiteiten zorgen wij dat we zo snel mogelijk ter plaatsen zijn. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan wij met ons geavanceerde machinepark aan Tennant schrob- & veegmachines voor u klaar!

Mogelijkheden

Onderstaand enkele mogelijkheden voor de schoonmaak die wij voor u kunnen uitvoeren:

Maar ook voor andere uitdagingen draaien wij onze hand niet om. Neem contact met ons op voor advies, offerte op maat of bij vragen.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op