Reinigen magazijnvloer of bedrijfsvloer

Magazijnvloer of bedrijfsvloer laten reinigen? Een schone werkvloer laat een goede indruk achter en zorgt daarnaast ook voor een veilige werkomgeving voor uw personeel. Het reinigen van een magazijnvloer op een efficiënte en professionele wijze vergt het juiste materiaal en de juiste vakkennis. Wij van Industrial Cleaning hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend verder te kunnen helpen bij het reinigen van uw magazijnvloer.

Ervaring in reiniging van magazijnvloeren en bedrijfsvloeren

Bedrijven en organisaties schakelen ons met regelmaat in voor het schoonmaken van bedrijfsvloeren en magazijnvloeren. Als u ons inhuurt bent u verzekerd van een goed schoonmaak resultaat. Huur professionele schoonmaakmachines bij ons om zelf aan de slag te kunnen of maak gebruik van onze bemande verhuur.

Onze reinigingsexperts zijn ervaren schoonmakers die efficiënt te werk gaan. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig machinepark waarmee wij elke bedrijfsvloer kunnen schoonmaken.

Eenmalige of periodieke vloerreiniging

Voor een eenmalige grote schoonmaak of periodiek onderhoud kunt u vertrouwen op de inzet van de medewerkers van Industrial Cleaning. Wij hebben ervaring met alle denkbare vervuiling en verschillende werkomgevingen, zodat uw vloer altijd op de juiste manier wordt gereinigd.

Ons team komt met professionele schoonmaakmachines naar u toe en kan tot maar liefst 100.000 m2 vloeroppervlakte per dag reinigen. Daarnaast staat onze calamiteitendienst 24/7 voor u klaar, bij bijvoorbeeld wateroverlast.

De voordelen van Industrial Cleaning:

  • Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren over het juiste onderhoud voor uw vloer
  • Gegarandeerd de juiste schoonmaakmachine voor elke klus. Doordat wij beschikken over het volledige assortiment Tennant reinigingsmachines
  • Eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in optimale staat verkeren
  • Milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden voor een schoon milieu en een gezonde werkomgeving
  • Slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven

Informatie of advies voor uw bedrijfsvloer of magazijnvloer?

Onze medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden om uw vloer weer helemaal op orde te krijgen. Bel snel voor een afspraak of vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw magazijnvloer of bedrijfsvloer. De hygiëne van een schone vloer levert een ongestoord productieproces op en bovenal een veilige werkomgeving. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een schone vloer. Bel 0318 – 507 249 of gebruik ons contactformulier.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op