Reinigen magazijnvloer of bedrijfsvloer

Magazijnvloer of bedrijfsvloer laten reinigen? Een schone werkvloer laat een goede indruk achter en zorgt daarnaast ook voor een veilige werkomgeving voor uw personeel. Het reinigen van een magazijnvloer op een efficiënte en professionele wijze vergt het juiste materiaal en de juiste vakkennis. Wij, van Industrial Cleaning, hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend te helpen bij het reinigen van uw magazijnvloer.

Ervaring in reiniging van magazijnvloeren en bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloer zelf schoonmaken?
Bedrijven en organisaties schakelen ons met regelmaat in voor het schoonmaken van bedrijfsvloeren en magazijnvloeren. Voor alle soorten vuil en alle soorten vloeren. Zelf de vloeren reinigen? Huur of koop dan een van onze professionele Tennant schoonmaakmachines om zelf aan de slag te gaan.

Vloerreiniging liever uitbesteden?
De schoonmaak liever uit besteden? Maak gebruik van onze bemande verhuur. Onze reinigingsexperts zijn ervaren schoonmakers die efficiënt te werk gaan. Wij hebben een uitgebreid en veelzijdig machinepark waarmee wij elke bedrijfsvloer kunnen schoonmaken. Ons team komt met professionele schoonmaakmachines naar u toe en kan tot maar liefst 100.000 m2 vloeroppervlakte per dag reinigen. Daarnaast staat onze calamiteitendienst 24/7 voor u klaar, bij bijvoorbeeld wateroverlast.

Eenmalige of periodieke vloerreiniging

Voor een eenmalige grote schoonmaak of periodiek onderhoud kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben ervaring met alle denkbare vervuiling en verschillende werkomgevingen, zodat uw vloer altijd op de juiste manier wordt gereinigd.

De voordelen van Industrial Cleaning:

  • Gegarandeerd de juiste schoonmaakmachine voor elke klus. Wij beschikken over het volledige assortiment aan Tennant schrobmachines en veegmachines
  • Eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in optimale staat verkeren
  • Milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden voor een schoon milieu en een gezonde werkomgeving
  • Slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven

Advies voor uw bedrijfsvloer of magazijnvloer?

Bel voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw magazijnvloer of bedrijfsvloer. Bel (+31) 0318 – 507 249 of gebruik ons contactformulier. Liever zelf aan de slag met reinigen van een vloer? Kies dan voor het huren van een schrobmachine of huur een professionele veegmachine.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op