Reinigen magazijnvloer of bedrijfsvloer

Bedrijfsvloer of magazijnvloer reinigen of laten reinigen?

Een schone werkvloer laat een goede indruk achter. En zorgt daarnaast voor een veilige werkomgeving voor uw personeel. Het reinigen van een bedrijfsvloer op een efficiënte manier vergt het juiste materiaal en vakkennis. Wij reinigen alle soorten bedrijfsvloeren met alle soorten vervuiling. En verhuren schrobmachines en veegmachines om zelf uw vloer te reinigen.

bedrijfsvloeren schoonmaken

Vloerreiniging uitbesteden?

De schoonmaak van een bedrijfsvloer uitbesteden? Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor het schoonmaken van bedrijfsvloeren en magazijnvloeren. Voor alle soorten vuil en alle soorten vloeren. Onze reinigingsexperts zijn ervaren schoonmakers die efficiënt en grondig te werk gaan. Wij hebben een uitgebreid machinepark waarmee wij elke bedrijfsvloer kunnen schoonmaken. Ons team komt met professionele schoonmaakmachines naar u toe en reinigt tot maar liefst 100.000 m2 vloeroppervlakte per dag. Daarnaast staat onze calamiteitendienst 24/7 voor u klaar, bij bijvoorbeeld wateroverlast.

Ons team - Vloer Reinigingsexperts

Bedrijfsvloer zelf schoonmaken?

Liever de zelf de vloeren snel en professioneel reinigen? Huur, lease of koop dan een van onze professionele Tennant schoonmaakmachines om zelf aan de slag te gaan. Tennant staat bekend om de onbetwistbare kwaliteit en onverslijtbare machines. En worden gebruikt in verschillende werkomgevingen, denk aan: magazijnen, winkelcentra, hotels, vliegvelden, parkeergarages, werkplaatsen, productiehallen en showrooms.

Eenmalige of periodieke vloerreiniging

Voor een eenmalige grote schoonmaak of periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met alle denkbare vervuiling en verschillende werkomgevingen, zodat uw vloer altijd op de juiste manier wordt gereinigd.

De voordelen van Industrial Cleaning:

  • Altijd de juiste schoonmaakmachine voor elke klus
  • Volledig assortiment aan Tennant schrobmachines en veegmachines
  • Eigen onderhoudsteam
  • Verhuurmachines zijn altijd in optimale staat
  • Milieuvriendelijke machines en reinigingsmethoden voor een gezonde werkomgeving
  • Oplossingen zodat uw vloer tijdens het reinigen in gebruik kan blijven
contact en advies

Advies of offerte voor uw bedrijfsvloer?

Bel voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw magazijnvloer of bedrijfsvloer. Bel (+31) 0318 – 507 249 of gebruik ons contactformulier. Liever zelf aan de slag met reinigen van een vloer? Kies dan voor het huren van een schrobmachine of huur een professionele veegmachine.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op