Bouwoplevering

Met een bouwoplevering krijg je te maken met verschillende situaties. Tijdens en na nieuwbouw of bij de verbouwing van een bedrijfspand of parkeergarage ligt er naast puin en restafval ook fijn stof op nieuwe vloeren. Het lukt meestal niet om deze vloeren met de hand te vegen en zo snel en veilig een start te maken met het in gebruik nemen van de bedrijfshal of parkeergarage.

Industrial Cleaning kan vloeren van parkeergarages, fabrieken en magazijnen snel en professioneel reinigen. Wij kunnen tot 100.000 vierkante meter per dag vegen en/of schrobben zodat een gebouw snel in gebruik kan worden genomen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van een coating op een vloer.

Voor het professioneel reinigen van vloeren zetten wij een industriële veegmachine in, dit voor het vegen van alle losliggende vervuiling en stof.
Hierna wordt een schrobmachine ingezet om het laatste fijnstof te verwijderen en uw vloer een optimale schone uitstraling te geven die volledig stof vrij is.

Ophoping van hemelwater

Ook ondervindt een bouwproject vaak last van ophoping van hemelwater. Industrial Cleaning heeft speciale machines om het water snel en grondig te verwijderen.

U profiteert van de 5-sterrengarantie van Industrial Cleaning:

  • Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het juiste onderhoud.
  • Wij beschikken over het volledige assortiment industriële machines van marktleider Tennant waardoor elk project de machine krijgt die het verdient.
  • Wij beschikken over een eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in perfecte staat verkeren.
  • Onze milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.
  • Wij hebben slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van een bouwoplevering. Of om de vloer van uw parkeergarage, fabriek of magazijn snel en professioneel schoon te maken met onze machines. Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl voor een schone vloer!

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op