Bouwoplevering schoonmaak

Puin, restafval en stof op de vloer
Met een bouwoplevering krijg je te maken met verschillende situaties. Tijdens en na de bouw of verbouwing van een bedrijfspand of parkeergarage ligt er naast puin en restafval ook fijn stof op nieuwe vloeren. Het lukt meestal niet om deze vloeren met de hand te vegen en zo snel en veilig een start te maken met het in gebruik nemen van de bedrijfshal of parkeergarage.

100.000m2 per dag schoonmaken
Industrial Cleaning kan vloeren van parkeergarages, fabrieken en magazijnen snel en professioneel reinigen. Wij kunnen tot 100.000 vierkante meter per dag vegen en/of schrobben zodat een bedrijfspand/parkeergarage snel in gebruik kan worden genomen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van een coating op een vloer.

Stofvrije vloeren
Voor het professioneel reinigen van vloeren zetten wij een industriële veegmachine in. Deze veegt alle losliggende vervuiling en stof op. Hierna wordt een schrobmachine ingezet om het laatste fijnstof te verwijderen en uw vloer een optimale schone uitstraling te geven die volledig stof vrij is.

Ophoping van hemelwater
Ook ondervindt een bouwproject vaak last van ophoping van hemelwater. Industrial Cleaning heeft speciale machines zoals waterzuigers om het water snel en grondig te verwijderen.

De 5-sterrengarantie van Industrial Cleaning:

  • Volledige assortiment industriële schrob- en veegmachines van marktleider Tennant. Hierdoor krijgt elk project de machine krijgt die het verdient
  • Eigen onderhoudsteam waardoor de machines altijd in perfecte staat verkeren.
  • Milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.
  • Slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!
  • Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij perfect adviseren over het juiste onderhoud

Vragen of een scherpe offerte?

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van een bouwoplevering schoonmaak. Of om de vloer van uw parkeergarage, fabriek of magazijn snel en professioneel schoon te maken met onze machines.

Wij zijn te bereiken via (+31) 0318 507 249 of mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op