Tennant Schrobmachine

Hoe werkt een Tennant Schrobmachine?

Een Tennant schrobmachine maakt een vloer schoon met ronddraaiende schrobborstels, water en reinigingsmiddel. De vloer wordt direct weer droog gemaakt door de krachtige zuigtechniek. Het opgezogen water wordt opgevangen in een vuilwatertank. Een schoongemaakte vloer is hierdoor direct weer geschikt voor gebruik. Een dergelijke machine wordt ook een ‘schrobzuigmachine’ genoemd.

Waarvoor een Tennant schrobmachine gebruiken?

Schrobmachines worden ingezet voor het schoonmaken van grote vloeroppervlaktes. Ze worden gebruikt voor het reinigen van bijvoorbeeld:

  • Parkeergarages
  • Bedrijfshallen
  • Magazijnen
  • Winkels
  • Showrooms
  • Vliegvelden
  • Werkplaatsen
  • Hotels

Welke opties zijn er?

Stand-on, opzit of achterloop schrobmachine
Tennant biedt achterloop, stand-on en opzit-schrobmachines (ook ride-on machines genoemd). De stand-on en opzit uitvoeringen worden gebruikt bij grote vloeroppervlaktes.

Wendbaarheid
Elke machine heeft een andere draaicirkel. Een kleine draaicirkel maakt een schrobmachine geschikt voor kleinere ruimtes met deuren en obstakels.

Grote of kleine werkbreedte?
Hoe breed is het pad? Een schrobmachine voor een bedrijfshal zonder obstakels kan werken met een grote werkbreedte. Voor een compact magazijn met veel smalle paden en stellingen heeft een machine met een smallere werkbreedte de voorkeur.

Minder reinigingsmiddel en water

Tennant heeft het innovatieve en unieke ec-H2O-systeem geïntroduceerd. Deze reinigingstechnologie gebruikt geen reinigingsmiddel en vermindert het gebruik van water. Het is een veel verkochte optie op onze Tennant schrobzuigmachines. Machines uitgerust met de ec-H2O-technologie verbruiken zelfs tot 70% minder water dan conventionele vloerschoonmaakmethodes.

Welke schrobmachine past bij mij?

De keuze voor een schrobmachine is afhankelijk van o.a. het type vloer, toepassing, locatie en het soort vuil op de vloer. Wij bieden het volledige Tennant assortiment aan. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vraag gratis advies aan over welke machine past bij uw gebruik, wensen en behoeftes. Onze machines zijn beschikbaar voor huur, koop of lease. Bekijk alle Tennant Schrobmachines.