Tennant Schrobmachine


Waarom een Tennant schrobmachine?

Tennant is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1870 door George H. Tennant. In 1932 begint Tennant met de productie van schoonmaakmachines voor vloeren. In de loop van jaren is Tennant wereldwijd de grootste naam op het gebied van professionele schrobmachines geworden.

Onverwoestbare kwaliteit

Tennant schrobmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en onverwoestbare kwaliteit. Het zijn machines die niet snel stuk te krijgen zijn. Ze staan niet snel stil en hebben hierdoor een hoge productiviteit. Het weinige onderhoud aan de machines is eenvoudig zelf uit te voeren. Zelfs als gebruikte machines behouden deze schrobmachines veel waarde t.o.v. andere schrobmachine-merken.

Hoe werkt een Tennant Schrobmachine?

Een Tennant schrobmachine maakt een vloer schoon met ronddraaiende schrobborstels of pads, water en reinigingsmiddel. De vloer wordt direct weer droog gemaakt door de krachtige zuigtechniek. Het opgezogen water wordt opgevangen in een vuilwatertank. Doordat de vloer direct weer droog is worden er geen arbeidsprocessen verstoort. En worden glij- of valpartijen door een natte vloer voorkomen. Een schrobmachine wordt ook een ‘schrobzuigmachine’ genoemd.

Tennant Schrobmachine T17 Productielocatie
Tennant T300 Schrobmachine - Gebruik in winkel

Waarvoor een Tennant schrobmachine gebruiken?

Schrobmachines worden ingezet voor het schoonmaken van grote vloeroppervlaktes (vanaf +/- 100m2). Ze worden gebruikt voor het reinigen van bijvoorbeeld:

Welke opties zijn er?

Stand-on, opzit of achterloop schrobmachine
Tennant biedt achterloop, stand-on en opzit-schrobmachines (ook ride-on machines genoemd). De stand-on en opzit uitvoeringen worden gebruikt bij grote vloeroppervlaktes.

Wendbaarheid
Elke machine heeft een andere draaicirkel. Een kleine draaicirkel maakt een schrobmachine geschikt voor kleinere ruimtes met deuren en obstakels.

Grote of kleine werkbreedte?
Hoe breed is het pad? Een schrobmachine voor een bedrijfshal zonder obstakels kan werken met een grote werkbreedte. Voor een compact magazijn met veel smalle paden en stellingen heeft een machine met een smallere werkbreedte de voorkeur.

Capaciteit van de watertank
De capaciteit van de watertank bepaalt hoe lang er gereinigd kan worden. Een machine met een kleine watertank kan voordeliger zijn. Maar wanneer deze tijdens het reinigen 3 x gevuld moeten worden kost dit veel tijd waardoor de productiviteit aanzienlijk daalt.

Bespaar op reinigingsmiddel en water

Tennant heeft het innovatieve en unieke ec-H2O-systeem geïntroduceerd. Deze reinigingstechnologie gebruikt geen reinigingsmiddel en vermindert het gebruik van water. Het is een veel verkochte optie op onze Tennant schrobzuigmachines. Machines uitgerust met de ec-H2O-technologie verbruiken zelfs tot 70% minder water dan conventionele vloerschoonmaakmethodes.

Zelf aan de slag of de vloer laten reinigen?

Onze Tennant schrobmachines zijn beschikbaar voor koop, huur en lease. Het reinigen van uw vloer liever uitbesteden? Kies dan voor bemande verhuur. Onze professionals komen dan op locatie om de vloer te reinigen.

Medewerkers Vloer Schrobmachine

Welke schrobmachine past bij mij?

De keuze voor een schrobmachine is afhankelijk van o.a. het type vloer, toepassing, locatie en het soort vuil op de vloer. Als Tennant dealer bieden wij het volledige Tennant assortiment aan.

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vraag gratis advies aan over welke machine past bij uw gebruik, wensen en behoeftes. Onze machines zijn beschikbaar voor huur, koop of lease. Bekijk hier alle Tennant Schrobmachines.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.