Tennant Schrobmachine


Waarom een Tennant schrobmachine?

Tennant maakt al meer dan 90 jaar schoonmaakmachines voor vloeren. Tennant is een Amerikaans bedrijf opgericht door George H. Tennant. In de loop van jaren is Tennant wereldwijd hét A-merk geworden op het gebied van professionele schrobmachines geworden.

Onverwoestbare kwaliteit

Tennant schrobmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en onverwoestbare kwaliteit. Het zijn machines die niet snel stuk te krijgen zijn. Ze staan niet snel stil en hebben hierdoor een hoge productiviteit. Het weinige onderhoud aan de machines is eenvoudig zelf uit te voeren. Zelfs als gebruikte machines behouden deze schrobmachines veel waarde t.o.v. andere schrobmachine-merken.

Tennant Schrobmachine huren, kopen of leasen

Industrial Cleaning is Tennant dealer. Onze Tennant schrobmachines zijn te huur, te koop en beschikbaar voor lease.

Hoe werkt een Tennant Schrobmachine?

Tennant Schrobmachine T17 Productielocatie
Tennant T300 Schrobmachine - Gebruik in winkel

Een Tennant schrobmachine maakt een vloer schoon met ronddraaiende schrobborstels of pads, water en reinigingsmiddel. De vloer wordt direct weer droog gemaakt door de krachtige zuigtechniek. Het opgezogen water wordt opgevangen in een vuilwatertank. Doordat de vloer direct weer droog is worden er geen arbeidsprocessen verstoort. En worden glij- of valpartijen door een natte vloer voorkomen. Een schrobmachine wordt ook een ‘schrobzuigmachine’ genoemd.

Waarvoor een Tennant schrobmachine gebruiken?

Schrobmachines worden ingezet voor het schoonmaken van grote vloeroppervlaktes (vanaf +/- 100m2). Ze worden gebruikt voor het reinigen van bijvoorbeeld:

Welke opties zijn er?

1. Stand-on, opzit of achterloop schrobmachine
Tennant biedt achterloop, stand-on en opzit-schrobmachines (ook ride-on machines genoemd). De stand-on en opzit uitvoeringen worden gebruikt bij grote vloeroppervlaktes.

2. Wendbaarheid
Elke Tennant schrobmachine heeft een andere draaicirkel. Een kleine draaicirkel maakt een schrobmachine geschikt voor kleinere ruimtes met deuren en obstakels. Een machine met een grote draaicirkel heeft een grotere werkbreedte en maakt hierdoor sneller grote vloeroppervlaktes schoon.

3. Grote of kleine werkbreedte?
Hoe breed is het pad? Een schrobmachine voor een bedrijfshal zonder obstakels kan werken met een grote werkbreedte. Voor een compact magazijn met veel smalle paden en stellingen heeft een Tennant schrobmachine met een smallere werkbreedte de voorkeur.

4. Capaciteit van de watertank
De capaciteit van de watertank bepaalt hoe lang er gereinigd kan worden. Een Tennant machine met een kleine watertank kan voordeliger zijn. Maar wanneer deze tijdens het reinigen 3 x gevuld moeten worden kost dit veel tijd waardoor de productiviteit aanzienlijk daalt.

Bespaar met Tennant op reinigingsmiddel en water

Tennant heeft het innovatieve en unieke ec-H2O-systeem geïntroduceerd. Deze reinigingstechnologie gebruikt geen reinigingsmiddel en vermindert het gebruik van water. Het is een veel verkochte optie op onze Tennant schrobzuigmachines. Machines uitgerust met de ec-H2O-technologie verbruiken zelfs tot 70% minder water dan conventionele vloerschoonmaakmethodes.

Zelf aan de slag of de vloer laten reinigen?

Onze Tennant schrobmachines zijn beschikbaar voor koop, huur en lease. Het reinigen van uw vloer liever uitbesteden? Kies dan voor bemande verhuur. Onze professionals komen dan op locatie om de vloer te reinigen.

Medewerkers Vloer Schrobmachine

Welke Tennant schrobmachine past bij mij?

De keuze voor een schrobmachine is afhankelijk van o.a. het type vloer, toepassing, locatie en het soort vuil op de vloer. Als Tennant dealer bieden wij het volledige Tennant assortiment aan.

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vraag gratis advies aan over welke machine past bij uw gebruik, wensen en behoeftes. Onze machines zijn beschikbaar voor huur, koop of lease. Bekijk hier alle Tennant Schrobmachines.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.