De Tennant T20

De vijfde machine in de rubriek “uitgelicht” is de Tennant T20 industriële opzit schrob-zuigmachine. Wij zijn erg trots op de prestaties en resultaten die de T20 levert, daarom willen wij u graag op de hoogte brengen van alle ‘ins en outs’ van deze machine. 

Hoe werkt de Tennant T20? 

De Tennant T20 schrobzuigmachine is een brandstofmachine met LPG of dieselmotor, leverbaar met disk of cilindrische borstels.

De ‘disk’ machine is uitgerust met drie disk borstels of pads en is de beste keuze voor meer vervuilde gladde oppervlakken zonder veegvuil.

De ‘cilindrische’ machine is uitgerust met twee cilindrische (wals) borstels en is de beste keuze voor een vloer met een ruwe/grove structuur en heeft naast de schrobfunctie ook een kleine veegfunctie. Hierdoor is het mogelijk om klein vuil te vegen en schrobben met dezelfde machine. 

Met de Tennant T20 bereikt u maximale productiviteit. Onder andere doordat er bij deze machine rekening is gehouden met gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Zo beschikt de machine over de 1-StepTM -startknop. Hierbij worden de ingestelde waarden voor waterhoeveelheid en borsteldruk onthouden en hoeft u dit niet bij elke start opnieuw in te stellen.

Voor het onderhoudsgemak is de machine zo geconstrueerd dat het dagelijkse onderhoud aan de gemakkelijk te herkennen onderhoudspunten, door de bediener zonder gereedschap kan worden uitgevoerd.

De Tennant ec-H2O™-technologie

De Tennant T20 beschikt onder andere over de ec-H2O™-technologie. Het duurzame ec-H20TM-systeem van Tennant biedt meerdere voordelen. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat u effectief reinigt, bespaard op kosten en de impact op het milieu verminderd. Bent u nu benieuwd wat de ec-H2O™-technologie nog meer doet?

Wanneer gebruiken wij deze machine? 

Omdat de T20 een zware industriële machine is wordt deze vaak ingezet voor grote projecten zoals parkeergarages en distributiecentra. Doordat de T20 is voorzien van een brandstofmotor wordt u niet beperkt in werktijd.

Een elektrisch aangedreven machine zal na een aantal bedrijfsuren opnieuw opgeladen moeten worden, een T20 kan na een tankbeurt direct weer worden ingezet. De T20 wordt ook ingezet als calamiteitenmachine in grote hallen en parkeergarages met wateroverlast na een brandalarm of extreme regenval.

De Tennant T20 is ons ‘werkpaard’. Door onze jarenlange ervaring hebben wij gemerkt dat er niks gaat boven de resultaten en gemakken van deze machine. 

Bent u geïnteresseerd in een demonstratie? Of heeft u vragen? Wij zijn te bereiken op   +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl

Bekijk al onze schrobzuigmachines.