Tennant AMR schrobmachines

De schrobmachines uit de AMR-serie van Tennant hebben een unieke eigenschap. Deze machines reinigen namelijk zelfstandig een vloer, er is geen bestuurder nodig. Dat bespaart tijd, geld en zorgt dat de vloerreiniging elk moment van de dag kan worden uitgevoerd ongeacht de frequentie. Deze serie bestaat uit 3 autonome schrobzuigmachines. AMR staat voor: Autonomous Mobile Robot.

Hoe werken AMR schrobmachines?

De autonome vloerreinigingsmachines maken gebruik van het BrainOS softwareplatform en een werkgeheugen. Waardoor AMR machines slechts eenmalig een route hoeven aan te leren. Hierna kunnen AMR machines zelfstandig vloeren reinigen.

Dankzij sensoren zien de machines obstakels op hun route. Staat er een obstakel op de route? Dan stopt de schrobmachine en zoekt deze een alternatieve route of de machine rijdt om het obstakel heen.

Werkzaamheden kunnen tijdens het schoonmaken gewoon doorgaan. Want medewerkers, klanten en relaties hoeven de ruimte die wordt gereinigd niet te verlaten.

In onderstaande van de Tennant AMR T16 wordt uitleg gegeven over de werking van AMR machines:

Frequenter vloeronderhoud

De schoonmaakprotocollen in bedrijven worden steeds strenger. Oppervlakken die worden aangeraakt (deurklikken, knoppen enz.) moeten vaker worden schoongemaakt. Ook moeten vloeren vaker worden gereinigd. Niet alleen uit hygiëne-oogpunt maar ook i.v.m. de veiligheid van personeel en bezoekers. Want vervuilde vloeren zijn onveilig i.v.m. struikel- en valgevaar en er is kans op uitglijden.

Door deze strenge protocollen moet er vaker worden gereinigd. Hier is echter niet altijd capaciteit voor beschikbaar. Net als in veel andere branches is er ook in de schoonmaakbranche sprake van een flink personeelstekort.

Dankzij de autonome schrobmachines van Tennant is er geen omkijken meer naar het reinigen van de vloeren. Want zij reinigen op de ingestelde tijden zonder bestuurder. Dit bespaart tijd en het schoonmaakpersoneel kan deze tijd aan andere werkzaamheden besteden.

Welke Tennant AMR schrobmachines zijn er?

Er zijn 3 verschillende AMR machines verkrijgbaar. Namelijk de T7 AMR, T16 en T380. Dit zijn alle 3 zit-schrobmachines. Het verschil zit voornamelijk in de reinigingsbreedte en watertank-capaciteit. Deze zorgen ervoor dat elke machine geschikt is voor een ander vloeroppervlakte en gebruik. Daarnaast kunnen ze alle 3 worden voorzien van de ec-H2O NanoClean®-technologie. Deze technologie zorgt voor aanzienlijk minder verbuik van water en schoonmaakmiddel.

Vragen of een demonstratie?

Benieuwd welke AMR machine geschikt is voor uw vloer? Of een demonstratie op locatie? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.