Veegmachine Tennant S20

De eerste veegmachine die we in deze blog willen voorstellen is de Tennant S20 veegmachine.  De Tennant S20 is een opzit veeg-zuigmachine die zowel leverbaar is met elektrische aandrijving, LPG of een diesel motor. Hierdoor is voor elke situatie een geschikte Tennant S20 beschikbaar. 

Eenvoudig onderhoud aan S20 Veegmachine

Een groot voordeel van de Tennant S20 veegmachine is dat net als bij de Tennant T20 schrobmachine rekening is gehouden met gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Door InstantAccess™-technologie wordt het dagelijkse onderhoud voor de gebruiker eenvoudig gemaakt. Via de, zonder gereedschap, te openen behuizing bereikt u in een oogwenk het hart van de S20 veegmachine waarbij alle door de bestuurder te onderhouden, openen of af te stellen delen geel zijn gekleurd. 

Een hogere inzetbaarheid, minder onderhoudstijd en lagere onderhoudskosten zijn hiervan het resultaat.

Het stofbeheersysteem

Een pluspunt van deze machine is de SweepMax™-stofbeheersysteem. Vervuiling op de vloer kan bestaan uit stof en grover vuil. Het bijzondere aan deze machine is dat het vegen van vuil en het zuigen van stof  gecombineerd wordt en er geen stof vrijkomt tijdens het vegen. De stofbeheersing wordt geoptimaliseerd door gebruik te maken van drie traps filtratie: 

  • STAP 1:  Het speciale Perma-Filter houdt grof vuil, water en zwaardere stofdeeltjes vast in de vuilvergaarbak. 
  • STAP 2: Het cycloon voorfilter verwijdert fijn stof en vocht uit de luchtstroom en leidt deze afvalstoffen naar de vuilvergaarbak. 
  • STAP 3: Een brandvertragend nanovezel-trommelfilter haalt met een efficiëntie van 99% de overgebleven ultrafijne stofdeeltjes (tot 0,5 micron) uit de luchtstroom. 

Dit drietrapssysteem filtert ultrafijne stofdeeltjes tot een MERV-waarde van 13 op de 20-puntenschaal van de ASHRAE. 

Het cycloon voorfilter kan tussentijds worden gereinigd met behulp van de ShakeMax™-filterschudder. De filterschudder schudt de stofdeeltjes die diep in de plooien van de filter zitten los voor een betere luchtfiltratie. 

Wanneer gebruiken wij deze machine? 

Wij zetten deze machine in bij bouwopleveringen en bij reinigen van parkeergarages, distributiecentra, magazijnen en winkelvloeren. Oppervlakken van 10.000 m2 of meer zijn voor de S20 geen enkel probleem. Door het stofvrij vegen behalen we met deze machine het beste eindresultaat. 

Graag adviseren wij u bij de aanschaf van een machine en bekijken samen met u of de Tennant S20 de meest geschikte machine is voor uw bedrijf.

Benieuwd naar een demonstratie van de Tennant S20?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl