Over ons

Sinds 1998 betrouwbaar over de vloer

Industrial Cleaning verkoopt en verhuurt reinigingsmachines voor vloeren sinds 1998. Met een vloot van meer dan 50 machines zijn wij uitgegroeid tot de grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging in de Benelux.

Schoonmaak van bedrijfsvloeren

Koop of huur een reinigingsmachine
Ons doel is, u als opdrachtgever de zorgen met betrekking tot de schoonmaak van uw bedrijfsvloer uit handen te nemen. Dit kan door het huren of kopen van een nieuwe of gebruikte Tennant veegmachine of schrobmachine.

Tijdelijk een schrob- of veegmachine nodig ? Onze Tennant machines zijn al te huur vanaf 2 dagen. Bekijk hier onze Tennant veeg- & schrob(zuig)machines.

Bemande verhuur en calamiteiten
Of schakel ons in het voor het reinigen van uw bedrijfsvloer. Onze gekwalificeerde medewerkers zetten zich in om het allerbeste resultaat te bereiken: een schone vloer. Wij zijn ook inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloer. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar bij calamiteiten.

Eigen servicedienst

Onze servicedienst zorgt dat klanten binnen 1 dag de benodigde onderdelen ontvangen. En 95% van de storingen wordt binnen in één dag opgelost door onze Tennant experts.

Premium Tennant Dealer

Tennant is wereldwijd de marktleider op gebied van schoonmaakmachines. Tennant staat bekend om de hoge kwaliteit, eenvoudige bediening, makkelijk onderhoud en uitmuntende reinigingsresultaten. We zijn trots dat wij al enkele jaren Premium Dealer van Tennant zijn.

 

Maak kennis met het Industrial Cleaning team.