Veegmachine of schrobzuigmachine leasen

Kopen, huren of toch leasen? Onze nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobzuigmachines kunnen ook worden geleased. Lease is al mogelijk vanaf 12 maanden (1 jaar) tot 72 maanden (6 jaar).

Financial of Operational Lease?

Er is keuze uit: Financial Lease en Operational Lease. Onderstaand een beschrijving van de 2 verschillende leasemogelijkheden.

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt u de economische eigenaar van de schoonmaakmachine. Aan het einde van het leasecontract, wanneer alle termijnen zijn voldaan, is de machine afgelost. U wordt dan naast economisch eigenaar ook de juridische eigenaar.

U kunt dan zelf kiezen of u de veeg-, schrob- of schrobzuigmachine blijft gebruiken of verkoopt. De machine is dan uw eigendom. Bij Financial Lease komt de reiningsmachine op de balans te staan. Dit kan fiscaal interessant zijn omdat er gebruik kan worden gemaakt van fiscaal afschrijven en investeringsaftrek.

Operational Lease

Bij Operational Lease blijft de machine eigendom van de leasemaatschappij en betaalt u maandelijks aan de leasemaatschappij voor het gebruik van de machine. De schoonmaakmachine wordt in feite gehuurd bij de leasemaatschappij. Aan het einde van het leasecontract is het mogelijk de machine te kopen.

Onderhoud, reparaties en schade

Zowel bij financial als bij operational lease bent u zelf verantwoordelijk voor onderhoud, reparaties en eventuele schade. Het is uiteraard mogelijk een onderhoudscontract bij ons af te sluiten en wij bieden een 24/7 storingsdienst aan.

Meer info over lease of een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op, wij helpen graag. Bel (+31) 0318 – 507 249, mail naar info@industrialcleaning.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Lease - Informatie Aanvraag

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.