Duurzaam

Industrial Cleaning staat voor duurzaam en richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire ec-H2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water! Het ec-H2O systeem is duurzaam en een door Industrial Cleaning veel verkochte optie op Tennant schrob-zuigmachines.

Ec-H2O technologie™

ec-H2O™-technologie Functies en voordelen

De ec-H2O-technologie* zet water elektrisch om in een innovatieve schoonmaakoplossing die effectief reinigt, geld bespaart, de veiligheid verbetert en de impact op het milieu vergeleken met chemicaliën en methoden voor dagelijkse vloerreiniging vermindert.

Reinigt effectief – Tests in de praktijk door klanten en een onafhankelijke partij hebben aangetoond dat schrobben met ec-H2O-technologie effectief vuil verwijdert. Daarnaast laat ec-H2O geen chemische resten achter zodat uw vloeren er geboend uit blijven zien door vereenvoudigd, dagelijks vloeronderhoud.

Bespaart geld – Het gebruik van ec-H2O-technologie kan kosten besparen en de productiviteit verhogen door het reduceren van de taken en kosten voor de met vloerreinigingschemicaliën geassocieerde kosten voor training, aankoop, opslag, bediening en mengen.

Verhoogt de veiligheid – NFSI verzekert u ervan dat ec-H2O-technologie de tractie van vloeren significant verbetert, wat het aantal ongelukken door uitglijden en vallen kan reduceren. De NSF-registratie betekent dat ec-H2O ook veilig te gebruiken is in omgevingen waarin voedingsmiddelen en dranken gehanteerd worden.

Vermindert de impact op het milieu – Volgens een onafhankelijke studie van EcoForm zorgt ec-H2O-technologie voor een significante vermindering van de impact van het reinigingsproces op het milieu in zeven belangrijke categorieën. Schrobbers die uitgerust zijn met ec-H2O-technologie kunnen tot drie keer langer schrobben op één tank met water en tot 70% minder water gebruiken dan conventionele methoden voor het schrobben van vloeren.*ec-H2O-technologie is niet ontwikkeld voor alle soorten vuil, inclusief hoge concentraties van vetten en olieën. Voor dit soort van bevuilingen kunnen chemische reinigingsmiddelen nodig zijn.​​

Vermindert de impact op het milieu

Klanten die de technologie gebruiken voor het dagelijkse onderhoud van hun vloeren hebben ervaren dat ze minder water, chemicaliën en verpakkingen gebruiken, wat bijdraagt aan een verminderde impact van hun schoonmaakactiviteiten op het milieu. Schrob-zuigmachines uitgerust met ec-H2O-technologie verbruiken tot 70% minder water dan conventionele vloerschoonmaakmethodes.

Onze leveranciers

Industrial Cleaning levert hoogwaardige duurzame reinigingsmiddelen. Onze leveranciers worden geselecteerd op hun focus voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid.