Parkeergaragevloer reinigen

Wij zijn experts in het schoonmaken van parkeergaragevloeren. Industrial Cleaning is de grootste dienstverlener op het gebied van vloerreiniging en de verkoop en verhuur van schoonmaakmachines voor parkeergaragevloeren. U kunt bij ons o.a. terecht voor veegmachines, schrobmachines, schrobzuigmachines en waterzuigers.

Parkeergarage Vloer - Schoonmaken
Parkeergarage Vloer Reiniging

Professionele reiniging van een parkeergaragevloer

Een schoon parkeerdek bepaalt in belangrijke mate de indruk die de garage achterlaat bij de bezoeker. In een parkeergarage kan het vuil snel ophopen. Auto’s nemen vuil mee naar binnen en er kunnen vloeistoffen van een auto lekken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een schone parking bijdraagt aan het gevoel van veiligheid.

Het grote oppervlak van de meeste parkeergaragevloeren vraagt om een professionele en industriële reiniging. Wij verhuren en verkopen industriële reinigingsmachines voor parkeergarages. Maar wij komen ook graag ter plaatse om uw parkeergarage vloer te reinigen. Met onze hulp zal de parkeergarage er snel weer representatief uitzien.

Gecoat of ongecoate vloer?

Gecoat of ongecoat: de vloeren in een parkeergarage worden snel en grondig gereinigd, blijven onaangetast en kunnen weer snel in gebruik worden genomen. Elk type vloer vergt een eigen specifieke schoonmaak. Een gecoate of ongecoate vloer maakt ook een verschil. Met de diverse reinigingsmachines in ons assortiment en de juiste werkmethode bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Wanneer wij een parkeergaragevloer reinigen kunt u er van op aan dat dit snel en grondig gebeurd en dat de vloer daarbij niet wordt aangetast. De overlast blijft tot een minimum beperkt en de garagevloer kan snel weer normaal gebruikt worden.

parkeergarage met vieze vloer
Voor het reinigen
Schoomgemaakte Parkeergarage
Na het reinigen

Voordelen van Industrial Cleaning een rij

  • Dankzij 20 jaar ervaring weten wij exact welk type vloer welke reiniging nodig heeft
  • Onze werkmethodes beperken de overlast zodat uw parkeerdek snel weer gebruikt kan worden
  • We hebben machines voor elk type garagevloer
  • We hebben eigen monteurs om al het schoonmaakmaterieel in optimale staat houden

 

Periodieke vloerreiniging van de parkeergarage

Om uw parkeerdek in optimale conditie te houden is het belangrijk om regelmatig een grondige reiniging uit te voeren. Bij ons kunt u professionele machines huren van het toonaangevende merk Tennant. U kunt echter ook het hele proces uitbesteden aan Industrial Cleaning. Wij leveren dan de schoonmaakmachines en vakmensen die de reiniging voor u uitvoeren. Industrial Cleaning neemt u een zorg uit handen zodat u zich gewoon kan richten op uw dagelijkse werkzaamheden.

Zelf een parkeergarage vloer schoonmaken

Het reinigen van de vloer kunt u uitbesteden maar u kunt dit ook zelf doen. Wij hebben verschillende Tennant schrobmachines in de verhuur voor het reinigen van een parkeergarage.

Calamiteiten en wateroverlast

Wateroverlast, gesprongen waterleiding, last van smeltwater of een andere calamiteit? Wij bieden een 24/7 servicedienst bij calamiteiten.

Meer informatie of een offerte?

Beheert u een parking waarvoor u professionele vloerreiniging zoekt? Industrial Cleaning is al jarenlang een toonaangevende partij in de Benelux op schoonmaakgebied. Wij informeren u graag over alle beschikbare mogelijkheden. Aarzel dus niet en bel (+31) 0318 – 507 249 voor advies of vrijblijvende offerte. Of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.