Schrobmachine huren in Eindhoven?

Een professionele schrobmachine huren om een bedrijfsvloer te reinigen? Deze huur je snel en eenvoudig bij Industrial Cleaning. Wij zijn de grootste verhuurorganisatie voor professionele schrobmachines. We leveren schrobmachines door heel Nederland, ook in Eindhoven.

5 redenen voor het huren van een schrobmachine

  1. Huurkosten zijn belastingtechnisch aftrekbaar
  2. Geen aanschafkosten
  3. Te huur voor korte & lange huurperiodes
  4. 24/7 te huur bij calamiteiten
  5. 100% bedrijfszeker (onze machines voldoen aan alle technische eisen)

Voor welke vloeren kan je een schrobmachine huren?

Schrobmachine Magazijn Tennant T16 Vloer Reiningen
Productie ruimte Tennant T16 Schrobzuigmachine
Schrobzuigmachine Magazijn Tennant T7

Voor vrijwel elke vloer hebben wij een geschikte schrobmachine. wij beschikken over het complete Tennant schrobmachine assortiment. Deze zijn geschikt voor o.a. de volgende vloeren: gevlinderd beton, gecoate en ongecoate vloeren en zelfs asfaltvloeren. Onze machines zijn inzetbaar op alle bedrijfslocaties: parkeergarage, magazijn, kantoor, supermarkt, showroom of werkplaats.

Zijn er deuropeningen of obstakels? Dan zorgen we voor een extra wendbare schrobmachine. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat voor vervuiling er op de vloer zit zodat we voor de juiste reinigingsaccessoires zorgen. Neem contact met ons op en wij leveren de beste schrobmachine voor uw vloer in Eindhoven.

Hoe werkt een schrobmachine?

Een schrobmachine wordt ook een schrobzuigmachine genoemd. Een schrobmachine heeft namelijk ook een zuigfunctie. Die zorgt ervoor dat het water waarmee de vloer wordt schoongemaakt direct weer wordt opgezogen. Zodat een vloer snel geschikt is voor ingebruikname en bedrijfsprocessen niet worden verstoord. Daarnaast voorkomt het val- en glijpartijen. Een schrobmachine heeft dus ook altijd 2 watertanks: een voor schoon water en om het vervuilde water dat wordt opgezogen op te vangen.

Schrobmachine met spoed nodig?

Maak gebruik van onze 24/7 calamiteitendienst. Onze machines worden dan met spoed geleverd in Eindhoven, Amsterdam, Oss, Arnhem, Utrecht of elke andere plaats in Nederland. Bel hiervoor naar: (+31) 0318 – 507 249.

Scherpe offerte of advies?

Vrijblijvend schoonmaak advies voor uw bedrijfsvloer? Of een scherpe offerte ontvangen? Neem contact met ons op, wij helpen graag.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.