Michael

Hallo, mijn naam is Michael en ben sinds 2011 werkzaam bij Industrial Cleaning.

Ik ben de leidinggevende op de werkvloer en stuur onze vaste medewerkers aan. Ook stagelopers en BBL-ers vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Verder bestel ik de benodigde onderdelen en verzorg samen met Bart de dagelijkse planning en verdeel de beschikbare medewerkers over het uit te voeren werk. Als er een gecompliceerde storing is dan ga ik daar meestal zelf heen. Grote kans dat u mij in de jaren die ik bij Industrial Cleaning werkzaam ben, onderweg bent tegengekomen! 

In 2011 ben ik begonnen als service- en storingsmonteur. Toen op een gegeven moment de toenmalige leidinggevende weg ging, heb ik zijn plek overgenomen en dat bevalt me super goed. Eigenlijk vind ik alles leuk aan mijn werk bij Industrial Cleaning, ik hou ervan om bezig te zijn, de mannen op de werkvloer aan te sturen en bovenal ervoor te zorgen dat elke klus een succes wordt! 

Als je mij vraagt of ik een favoriete Tennant machine heb geef ik u daar snel antwoord op, die heb ik namelijk zeker. De fijnste machine om mee te werken is de grote Tennant T20 schrob-zuigmachine. Deze machine heeft een brandstofmotor, dit samen met de one-touch bedieningstechniek van Tennant maakt dit voor mij tot een superieure machine om mee te werken en bovendien voor mij een interessante machine om aan te sleutelen, want dat sleutelen dat zit in mij! 

Een moment uit de afgelopen jaren dat mij absoluut is bijgebleven is de keer dat ik samen met een collega twee weken lang kauwgom heb verwijderd met onze Gum-Free machine. Er lag zeer veel kauwgom op de vloer waardoor dit geen eenvoudige klus was. Het werk was intensief en langdurig en we waren daarom opgelucht toen het erop zat maar ook trots op het geweldige eindresultaat. Dat hadden we met ons tweeën toch mooi voor elkaar gekregen! 

In mijn vrije tijd ben ik graag actief en doe ik leuke dingen met mijn kinderen. Ik hou ervan om bezig te zijn en dat komt zeer goed uit met vier kinderen! Samen klussen, sleutelen of andere dingen, wij zitten niet stil. Ook ga ik regelmatig naar de sportschool om aan mijn conditie te werken, zo gelijk een momentje voor mezelf. 

Nu u mij een beetje beter kent, hoop ik u snel een keer te ontmoeten bij een klus, een storing of bij onderhoud.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl