Bart

Hallo, mijn naam is Bart. Ik werk sinds 2016 bij Industrial Cleaning. Ik ben begonnen als allround/technisch medewerker. En uiteindelijk ben ik toch weer op mijn ‘oude plekje’ terecht gekomen, namelijk administratief medewerker.

Het leukste aan het werken bij Industrial Cleaning is dat ik altijd allround bezig bent. Naast mijn taken als: planning, klantvragen beantwoorden, onderdelen verzenden, rapportages en offertes maken verricht ik ook regelmatig uitvoerende werkzaamheden. Zo zorg ik ervoor dat de ‘feeling’ met de praktijk niet verloren gaat. Ook werken wij in een klein maar hecht team. De variatie in mijn werkzaamheden maken het voor mij bijzonder aantrekkelijk om te werken bij Industrial Cleaning.

Bij Industrial Cleaning heb ik met alle schrob- en veeg machines van IC gewerkt. Het liefst werk ik met een Tennant T600 achterloop schrob-zuigmachine omdat deze erg wendbaar is en zeer goed reinigt. Bovendien blijf je met een achterloop machine in beweging en is het werken met deze machine niet saai omdat je vaak de lastig bereikbare plekken schrobt. Deze machine is niet geschikt om grote oppervlakken te reinigen daarom gebruiken we bij uitvoerend werk vaak een combinatie van machines

Bijvoorbeeld:

Mijn hond Finn gaat bijna altijd met mij mee naar het werk. Finn is een Jack Russel Terriër. In mijn vrije tijd knutsel ik graag aan mijn zeilboot en zeil ik natuurlijk ook graag!

Mooi dat dit allemaal kan bij Industrial Cleaning!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl