Stefan

Mijn naam is Stefan van der Star en ik ben in april 2023 enthousiast begonnen als Sales Director bij Industrial Cleaning.

Ik werk al enige tijd in de wereld van de reinigingsmachines. Mijn uitgangspunt voor de beste oplossing en/of advies is dat er een helder overzicht van het probleem is.

Met ons scala aan nieuwe en gebruikte robuuste Tennant schrobmachines en veegmachines kunnen we ieder bedrijf de juiste oplossing voor een schone vloer bieden. Ik ben een fan van de Tennant machines omdat ze gepaard gaan met een enorme bedrijfszekerheid. Waardoor er na aanschaf nauwelijks naar omgekeken hoeft te worden.

Na het werk kijk ik graag naar voetbal- en rugbywedstrijden. En probeer ik zelf ook nog iets aan sport te doen (hardlopen, bootcamp e.d.). Ik ben bijna 7 jaar getrouwd en heb 2 mooie dochters van 4 en 6 jaar oud. Daarnaast bezoek ik graag een mooi festival of een leuk terrasje en vul de rest van de dagen met het genieten van mijn gezin.

Vragen over onze machines of een demo op op locatie? Dan kom ik met een goed humeur (en mijn vaak welbekende petje) graag langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.