Philip

Graag wil ik mij aan u voorstellen, mijn naam is Philip Oldenboom en ik ben directeur van Industrial Cleaning.  

Na een aantal jaren als accountmanager bij de fabrikant  van Tennant machines in Uden te hebben gewerkt ben ik samen met Frouke Koolhof in 2002 gestart met Industrial Cleaning.

In de tijd dat ik bij Tennant Uden werkte kreeg regelmatig aanvragen voor verhuur van veeg- en schrobmachines. Omdat Tennant Uden niet was ingericht op verhuur ontstond het idee om in dit “gat” in de markt te springen en Industrial Cleaning te beginnen.

In eerste instantie was ons idee om alleen veeg- en schrobmachines te verhuren echter snel bleek er ook vraag te zijn naar bemande verhuur waarbij wij het werk zelf uitvoerden. In deze periode hebben we tijdens het uitvoerende bijzonder veel geleerd over het reinigen van vloeren waarover ik voorheen als accountmanager bij Tennant nooit had nagedacht. De praktijk bleek ook nu weer de beste leerschool te zijn.

Door onze variatie in aangeboden diensten zoals bemande- en onbemande verhuur, onderhoud, in- en verkoop van machines en onderdelen zijn al onze medewerkers breed georiënteerd en hebben zij kennis van vloeren, reinigingsprocessen en de techniek van machines. We hebben onze eigen  service dienst waarmee we ervoor zorgen dat klanten binnen één dag de bestelde onderdelen ontvangen en 95% van eventuele storingen aan machines in één dag opgelost worden.

Door de jaren heen zijn wij uitgeroeid tot de grootste verhuurder van vloerreinigingsmachines van Noord-Europa. Wij verhuren schrobmachines en professionele veegmachines. Veel bouwbedrijven maken voor oplevering van hun project gebruik van onze diensten maar ook de parkeer- transport en warehousing wereld weet ons goed te vinden. 

Tenslotte is Industrial Cleaning sinds een aantal jaren ‘premium’ dealer van Tennant, iets waar we zeker trots op zijn!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op +31 318 507 249 info@industrialcleaning.nl