Frouke

Mijn naam is Frouke Koolhof en samen met mijn man Philip zijn wij eigenaar van Industrial Cleaning. Wij hebben een prachtige dochter van 19 jaar, Fleur. Zij studeert en in haar vrije uurtjes werkt zij ook bij Industrial Cleaning.

Mijn achtergrond is tolk gebarentaal. Ik heb dat jarenlang met plezier gedaan tot Philip en ik in 2002 besloten een eigen onderneming op te starten.

Mijn functie binnen Industrial Cleaning is Office Manager. Ik ben vooral werkzaam op kantoor. Daar zit ik samen met Bart, Adil, Dennis en Philip. Sinds kort hebben wij een nieuwe marketing-medewerkster, Jara. Fijn dat er nog een vrouw aan ons team is toegevoegd!

Tot mijn takenpakket behoort de bedrijfsadministratie en personeelszaken. Doordat ik ook in de praktijk veel met Tennant machines heb gewerkt kan ik klanten goed adviseren welk type Tennant veegmachine of schrobmachine geschikt is voor een bepaalde vloer.

Het leukste van mijn werk vind ik de interactie met collega’s; met elkaar bedenken hoe we nog efficiënter kunnen werken en ons bedrijf nog beter kunnen presenteren. Maar bovenal, zorgen voor tevreden klanten!

Industrial Cleaning is een familiebedrijf met een goed op elkaar ingespeeld team. Wij investeren in een goede sfeer op de werkvloer. Het is belangrijk dat je met plezier aan het werk bent en daarmee met elkaar de beste resultaten boekt. Bij al onze werknemers staat dit hoog op het prioriteitenlijstje, en iedereen die ooit een vast contract heeft gekregen werkt nog steeds bij Industrial Cleaning. Dat zegt toch wat!

Buiten het werken om houd ik ervan om met onze labradoodle Bink te wandelen in het bos. Ook heb ik een passie voor koken, die ik samen met mijn dochter Fleur deel.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op +31 318 507 249 info@industrialcleaning.nl

#Tennant #IndustrialCleaning #Schrobmachine #Vloeren #Maakkennismet #Gebarentolk #Officemanager