Kauwgom verwijderen

Een vloer met vieze kauwgomvlekken? Industrial Cleaning heeft de machines en de technieken om kauwgom snel en grondig te verwijderen. Geschikt voor alle vloersoorten: van stoep tot binnenvloer. Wij doen dit voor bedrijven en organisaties.

Kauwgomvlekken

Kauwgomvlekken vormen een dagelijkse ergernis voor gebruikers van parkeergarages, industriële vloeren, wegen, stoepen, winkelcentra, fietspaden en andere buitenterreinen en bestratingen. Industrial Cleaning heeft jarenlange ervaring met het verwijderen van kauwgom en het reinigen van elke ondergrond. Hiervoor wordt het GumFree systeem gebruikt. Dit is een uniek gepatenteerd kauwgomverwijderingssysteem.

Hoe werkt het Gumfree systeem?

  • De kauwgom wordt verpulverd en is daarna voor het blote oog niet meer waarneembaar
  • Het residu wordt milieuvriendelijk afgebroken
  • De kauwgom is volledig verdwenen
  • De vloer ziet er weer uit als nieuw!

De 5-sterrengarantie van Industrial Cleaning

  1. Advies op maat: Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren over het juiste onderhoud voor uw vloer
  2. Volledig Tennant assortiment: Wij beschikken over het volledige assortiment industriële machines (schrobzuigmachines en professionele veegmachines) van marktleider Tennant waardoor elk project de machine krijgt die het verdient.
  3. Onderhoudsteam: Wij beschikken over een eigen onderhoudsteam waardoor de veeg- en schrobmachines altijd in perfecte staat verkeren.
  4. Duurzaam: Onze milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving.
  5. Efficiënte vloerreiniging: Wij hebben slimme oplossingen zodat uw vloer tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven

Professioneel kauwgom laten verwijderen?

I.v.m. drukte hebben zijn we momenteel helaas niet beschikbaar voor het verwijderen van kauwgom.

Info, offerte of een demo aanvragen?

Neem contact op ons op, wij helpen graag.

Neem contact met ons op