Vloer industrieel reinigen in Den Bosch

Uw bedrijfsvloer in Den Bosch schoon en veilig

Bij Industrial Cleaning bent u aan het juiste adres voor efficiënte oplossingen voor het reinigen van uw bedrijfsvloer in Den Bosch en omgeving. Wij verhuren en verkopen professionele schrobmachines,  veegmachines en waterzuigers.

Zelf de vloer reinigen of uitbesteden?

Koop of huur een schoonmaakmachines om een bedrijfsvloer zelf te reinigen. Wij werken met de professionele Tennant schrobmachines en veegmachines. Deze machines zijn onverslijtbaar en staan bekend om hun superieure reinigingsresultaten.

Geen tijd of capaciteit om een vloer zelf te reinigen? Kies dan voor bemande verhuur. Onze gekwalificeerde medewerkers komen dan op locatie in Den Bosch met de juiste schoonmaakmachine voor uw vloer en type vervuiling. En zorgen dat vloer razendsnel weer schoon is en in gebruik kan worden genomen. Industrial Cleaning is inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloeren. En bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

 

team den bosch

Onze mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor diverse diensten in de regio Den Bosch zoals:

  • Industrieel reinigen van vloeren zoals bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages, magazijnvloeren, kantoorpanden en winkelcentra
  • Voor het huren, kopen of lease van Tennant vloerreinigingsmachines
  • Verkoop van gebruikte Tennant veeg- en schrobmachines
  • Service en onderhoud van Tennant machines
  • Verkoop van Tennant onderdelen
  • Verhuur van waterzuigers bij wateroverlast

Oplevering van uw pand

Industrial Cleaning kan vloeren snel en professioneel reinigen. Wij kunnen tot 100.000 m2 per dag vegen en/of schrobben, zodat uw gebouw snel in gebruik kan worden genomen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van een coating op een vloer.

Vloerreiniging tijdens werktijden

Uiteraard houden we tijdens het reinigen van de vloeren rekening met uw bedrijfsvoering. Wij proberen eventuele overlast tot een minimum te beperken en hebben slimme oplossingen zodat uw vloer in Den Bosch tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!

Schoon, veilig en gezond

Wij richten ons op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire Ec-H2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water!

Advies of een scherpe offerte op maat?

Een bedrijfsvloer laten reinigen in Den Bosch of omgeving? Wij geven vrijblijvend advies op maat voor uw vloer (soort vloer, oppervlakte, type vervuiling enz) of komen graag bij u op locatie voor een demonstratie van onze Tennant machines. Neem contact en bel (+31) 0318 – 507 249 of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.