Industrieel reinigen Den Bosch

Uw bedrijfsvloer in Den Bosch schoon en veilig in gebruik

Bij Industrial Cleaning bent u aan het juiste adres voor efficiënte oplossingen betreffende het reinigen van uw bedrijfsvloer in Den Bosch en omgeving. Onze gekwalificeerde medewerkers zetten zich in om voor u het optimale resultaat te bereiken, een schone vloer! Onze jarenlange ervaring in het snel en grondig reinigen van vloeren betekent vaak een flinke besparing op de kosten van vloerreiniging. Wilt u een waterzuiger of schrobmachine huren? Ook dan kunt u rekenen op Industrial Cleaning.
Industrial Cleaning is inzetbaar voor periodiek onderhoud of voor een eenmalige ‘grote schoonmaak’ van uw bedrijfsvloeren, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Onze mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor diverse diensten in de regio Den Bosch

  • Industrieel reinigen van vloeren zoals bedrijfshallen, fabrieken, parkeergarages
  • Verkoop Tennant schoonmaakmachines zoals schrobmahines
  • Verkoop gebruikte Tennant schoonmaakmachines
  • Service en onderhoud uw Tennant machine
  • Verkoop Tennant onderdelen
  • Waterzuiger huren
  • Schrobmachine huren

Oplevering van uw pand

Industrial Cleaning kan vloeren snel en professioneel reinigen. Wij kunnen tot 100.000 m2 per dag vegen en/of schrobben, zodat uw gebouw snel in gebruik kan worden genomen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van een coating op een vloer.

Tijdens uw bedrijfsvoering

Uiteraard houden we tijdens het reinigen van de vloeren rekening met uw bedrijfsvoering. Wij proberen eventuele overlast tot een minimum te beperken en hebben slimme oplossingen zodat uw vloer in Den Bosch tijdens onze werkzaamheden zo veel mogelijk in gebruik kan blijven!

Oog voor het milieu

Industrial Cleaning richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan het creëren van schone, veilige en gezonde plaatsen op een milieuvriendelijke manier. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire EcH2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water!

Meer informatie

Voor advies en informatie betreffende het reinigen van uw vloer in Den Bosch of omgeving kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons contact formulier in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen onder nummer 0318-507249.

neem nu contact op