Veegmachine Tennant S20 de lucht in

Ook op moeilijk bereikbare locaties leveren wij veeg- en schrobmachines. Voor VLAQ Groep leveren wij regelmatig veeg- en schrobmachines op locatie. Dit keer waren zij aan het werk in Terneuzen bij het nieuwe sluizencomplex. De sluisdeur was echter onbereikbaar voor een veegmachine. Maar dankzij een kraan kon de machine op de sluisdeur worden geplaatst.

VLAQ groep brengt voor Rijkswaterstaat op verschillende brugdekken en sluisdeuren een slijtlaag aan. Dit is een van de specialismen van VLAQ groep.

Waarom een veegmachine nodig op een sluisdeur?

Een slijtlaag verhoogd de veiligheid en zorgt voor een langere levensduur. De slijtlaag wordt aangebracht op de sluisdeur door korrels te strooien. Door een goede hechting is het dek dankzij de slijtlaag bestand tegen chemicaliën, benzine, olie en strooizout. Na het instrooien worden de overtollige korrels weer opgeveegd door onze Tennant S20 veegmachine. Zodat de sluisdeur direct geschikt is voor ingebruikname.

Ook een veegmachine huren?

Meer weten over de verhuurmogelijkheden van onze veegmachines of een uitdagende locatie om te leveren? Neem contact met ons op!