Schrobmachine Tennant T300 voor Bakker van Otten

Stefan van der Star (links) en Erik van Otten (rechts)

Afgelopen week was Stefan van der Star op pad om een Tennant T300 schrobzuigmachine af te leveren bij Eric van Otten van Bakker van Otten in Enter. Een kwaliteitsbakker met 5 vestigingen in Oost-Nederland. Bekend in de regio vanwege het heerlijke gebak en brood.

Bakker van Otten is in 2006 uitgeroepen tot de beste brood- en banketbakkerij van Nederland. En behaalde in deze competitie in 2009 en 2016 twee sterren. In de afgelopen jaren heeft van Otten meer dan 300 prijzen in de wacht gesleept. De Weihnachtsstol van Bakker van Otten is al 8 keer met goud bekroond. Deze bakkerij gaat dus voor kwaliteit!

Waarom de Tennant T300 schrobmachine?

Bakker van Otten heeft gekozen voor de Tennant T300 schrobzuigmachine. Deze machine is compact en wendbaar. Hierdoor wordt de vloer tussen de verschillende machines in de bakkerij makkelijk, snel en grondig gereinigd. De T300 zorgt dat de vloer hygiënisch en schoon achterblijft, wat een absolute vereiste is voor deze bakkerij.

Daarnaast zorgt de T300 dat de vloer wordt geschrobd en wordt het water direct weer opgezogen. Zodat de vloer direct weer droog is en geschikt is voor ingebruikname. Want het is belangrijk is dat de werkzaamheden in de bakkerij niet stil komen te liggen tijdens het reinigen. En doordat de vloer direct weer droog is, is er minder risico op uitglijden en valpartijen.

Tennant schrobmachines bekend om hun onverwoestbare kwaliteit. Ze zijn gaan jarenlang mee en Tennant reserveonderdelen zijn uit voorraad leverbaar.