Tennant T16 AMR Gerobotiseerde schrobzuigmachine

De populaire T16 schrobmachine is nu ook verkrijgbaar in AMR uitvoering. Dit houdt in dat deze machine vloeren autonoom reinigt. De Tennant T16 AMR maakt zelfstandig vloeren schoon en hoeft niet bemand te worden.

Dankzij de ec-H2O NanoClean™-technologie zijn reinigingsmiddelen overbodig en wordt er tot 70% minder water verbruikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 24/7 service
  • Verhuur en verkoop machines

Tennant T16 AMR – Autonome schrobmachine

Veiligheid voor werknemers en klanten

De Tennant T16 AMR reinigt vloeren zelfstandig. Ook overdag wanneer werknemers en klanten in de te reinigen ruimte aanwezig zijn. De T16 AMR wordt aangedreven door BrainOS®, een geavanceerd platform voor kunstmatige intelligentie en robottechnologie. Dankzij de sensoren en camera’s worden personen en (onverwachte) obstakels op de route van de machine automatisch gedetecteerd. Wanneer dit plaatsvindt stop de schrobmachine automatisch en zoekt een andere route.

Duurzaam reinigen met ec-H2O NanoClean™-technologie

Dankzij de unieke ec-H2O NanoClean™-technologie van Tennant zijn schoonmaakmiddelen overbodig en wordt er tot maar liefst 70% minder water verbruikt. Doordat deze technologie zorgt voor minder waterverbruik hoeven de watertanks (voor schoon en vuil water) minder vaak te worden gevuld of geleegd. Dit zorgt voor hogere productiviteit doordat er langer doorgewerkt kan worden met de watertanks.

Hoe werkt de Tennant T16 AMR?

De T16 AMR is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Er worden thuislocatiemarkeringen aangebracht op de muren van de te reinigen ruimte. Deze worden door de camera op de T16 AMR gescand, bedrading is dus niet nodig. De machine kan gekoppeld worden aan een smartphone om meldingen over de machine te ontvangen. Het degelijke LIDAR-lagersysteem zorgt dat deze krachtpatser geschikt is voor industriële en grote vloeroppervlaktes.

Welke batterij kiezen?

De T16 AMR kan worden aangedreven door een lithium-ion of een traktie batterij. Met de lithium-ion batterij kan 5,4 uur worden gereinigd per dag. Deze kan op elk moment tussentijds laden en is onderhoudsvrij. Met de traktie batterij kan dagelijks 4 uur worden gereinigd. Schoonmaak in 1 ploegendienst en heeft een éénpunts batterijbijvulssysteem.

Bekijk de Tennant T16 AMR productvideo:

Vragen of meer informatie over de Tennant T16 AMR?

Wij kijken graag samen met u of de Tennant T16 AMR schrobmachine de meest geschikte machine is voor uw bedrijfsruimte, vloer en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of vraag een demonstratie van deze schrobmachine op locatie aan.

 

Bekijk de Tennant T16 zonder AMR besturing.

Reinigingsbreedte: 910 mm
Borstel (tpm): 500 tpm
Neerwaartse druk borstel (max.): 91 kg
Schoonwatertank: 190 liter
Vuilwatertank: 225 liter
Systeemvoltage: 36 V

ACCU’S
Vloeistof-loodzuuraccu-pakket: 36 V, 360 Ah
Lithium-ion batterijen-pakket: 11.5 kWh (320 AH)

MACHINESPECIFICATIES
Gewicht (met standaardaccu’s | met optionele accu’s): 785 kg | 635 kg
Lengte: 2.030 mm
Breedte: 1.070 mm
Hoogte (tot lampje): 1.475 mm

 

  • Magazijn
  • Parkeergarage
  • Hotel/werkplek
  • Winkelvloer

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een demo van deze machine.

Contact opnemen