Tennant T7 en Tennant 6100 geleverd

Stefan van der Star (Sales Director) heeft de afgelopen weken verschillende bedrijven bezocht. Deze bedrijven waren op zoek naar een oplossing voor het reinigen van hun vloeren. Stefan heeft samen met hen in kaart gebracht wat de beste schrobmachine of veegmachine is voor elk bedrijf. Hij kijkt hierbij o.a. naar de soort vervuiling, vloersoort, vloeroppervlakte, hygiëne-eisen, bedrijfssoort en veiligheid en luistert naar de vraagstukken die er spelen.

Naar aanleiding van zijn inventarisatie en advies zijn er zojuist 3 Tennant machines geleverd. Namelijk twee stuks van de schrobmachine Tennant T7 en een Tennant 6100 veegmachine. Deze zullen volgende week worden afgeleverd bij 3 verschillende bedrijven.

Schrobmachine Tennant T7 en T6100

Tennant T7 Schrobmachine

De Tennant T7 is een opzit-schrobmachine. En kan worden voorzien van ec-H2O Nanoclean™ technologie waardoor reinigingsmiddel overbodig wordt. De machine maakt weinig geluid (67 dBA) en door het compacte formaat past de machine door deuropeningen en in liften. Bekijk de Tennant T7.

Tennant 6100 Veegmachine

De Tennant 6100 is een compact opzit-veegmachine voor grote vloeroppervlaktes. En werkt op een accu, voorkomt uitlaatgassen en is beter voor de luchtkwaliteit. Geschikt voor verschillende harde en zachte vloeren. Bekijk de Tennant 6100.

Schrobmachine Tennant T7
Tennant 6100 Veegmachine

Ook advies of een demonstratie op locatie?

Op zoek naar een reinigingsoplossing voor een bedrijfsvloer? Stefan komt graag langs op locatie voor advies op maat of om een veeg- of schrobmachine te demonstreren. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Stefan v.d. Star