De Tennant T17 schrobzuigmachine

Als eerste in deze rubriek hebben we de Tennant T17 batterij aangedreven opzit-schrob-zuigmachine. Deze machine is de grootste elektrische opzit schrob-zuigmachine van Tennant. De grotere Tennant modellen zijn voorzien van een brandstofmotor. 

Tennant T17 in 2 uitvoeringen leverbaar

De Tennant T17 is leverbaar in twee varianten. Zo is er een variant met diskborstels en een variant met cilindrische borstels.

Cilindrische borstels
Een machine met cilindrische borstels heeft twee lange cilindrische borstels. De voorste cilindrische borstel draait naar voren en de achterste cilindrische borstel draait naar achteren. Hierdoor komt het vuil onder de voorste borstel door en over de achterste borstel heen in een vuilvergaarbak. Machines met cilindrische borstels hebben hierdoor naast de schrobfunctie ook een kleine veegfunctie. 

Diskborstels
Ook kunt u kiezen voor een machine met diskborstels, ook wel een schijvenmachine genoemd. Deze machine kan worden uitgerust met diskborstels of pads. Een machine met diskborstels heeft géén kleine veegfunctie. 

Maar wat is de beste keuze?

Waarom zou u kiezen voor een machine met diskborstels als een machine met cilindrische borstels kan schrobben én vegen? Wij geven u altijd advies over de beste machine voor uw specifieke situatie maar geven u graag nu al wat informatie.

Het schoonmaakresultaat van een machine met diskborstels is beter doordat de borstels van deze machine een groter raakoppervlak met de vloer hebben dan de machine met cilindrische borstels.

U kiest voor een machine met diskborstels als u een gladde bevuilde vloer wilt reinigen zonder klein veegvuil. Bij een extra vuile vloer is het mogelijk om pads te gebruiken.

Voor een grove vervuilde vloer met licht veegvuil zoals karton- en houtsnippers is de machine met cilindrische borstels de beste keuze.

Gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke schrobmachine

Zo beschikt de machine over de One-Step-startknop. Hierbij worden de ingestelde waarden voor waterhoeveelheid en borsteldruk onthouden en hoeft u dit niet bij elke start opnieuw in te stellen. Voor het onderhoudsgemak is de machine zo geconstrueerd dat al het onderhoud die een bestuurder zelf aan de T17 kan uitvoeren, zonder gereedschap kan worden uitgevoerd. 

Vloeren vanaf 5.000m2

De Tennant T17 wordt over het algemeen ingezet bij vloeroppervlakken vanaf 5.000 m2. Ook wordt de Tennant T17 onder andere ingezet bij grote bedrijfspanden waar een brandstofmachine niet gewenst is. 

Samen met u kijken we of de Tennant T17 schrobmachine de meest geschikte machine is voor uw bedrijfsruimte.

Bekijk onderstaande video van de Tennant T17?
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl