Industrieel Reinigen

Professionele industriële reiniging

Industrial Cleaning is gespecialiseerd in het industrieel reinigen van bedrijfsvloeren. Met onze ervaring en kennis bezorgen wij u en uw werknemers een schone werkvloer. Wij bieden landelijke service en denken graag met onze klanten mee in efficiënte reinigingsoplossingen. Zodoende kunnen wij uw vloer professioneel schoonmaken, maar ook voor andere industriële reiniging bent u bij ons op het juiste adres.

Hoe werkt industriële reiniging?

Magazijn- en parkeergaragevloeren krijgen vaak veel te verduren. Deze en andere industriële vloeren maken wij dagelijks schoon. Voor elke klus hebben wij de juiste kennis, machine en middelen in huis. Wij zorgen ervoor dat u en uw bedrijfsvoering zo min mogelijk worden gehinderd door onze werkzaamheden.

Onze gekwalificeerde medewerkers staan 24/7 voor u klaar voor zowel periodiek onderhoud als voor een eenmalige grote schoonmaak. Wij nemen de volgende zaken graag uit handen:

  • Industrieel reinigen van uw bedrijfsvloer
  • Verkoop & verhuur van schrob- en veegmachines
  • 24/7 calamiteitendienst met landelijke dekking

Verhuur van schrobmachines en veegmachines

Ons bedrijf is uitgegroeid tot de grootste verhuurder op het gebied van industriële reiniging van bedrijfsvloeren. Als industrieel schoonmaakbedrijf is onze prioriteit; een tevreden klant en een schone vloer. Wilt u een veegmachine of schrobmachine huren? Neem contact met ons op. Aan de hand van enkele vragen over de vloer, ruimte en vervuiling weten wij direct direct welke schoonmaakmachine geschikt om uw vloer stralend schoon te krijgen.

Bemande verhuur: wij reinigen uw vloer

Naast de verhuur en verkoop van schrob- en veegmachines bieden wij ook bemande verhuur. Dit wil zeggen dat ons gekwalificeerd personeel met kwaliteitsmachines uw industriële bedrijfsvloer schoonmaakt en in optimale conditie brengt. Bemande verhuur is beschikbaar voor een eenmalige klus, periodiek onderhoud en bij spoedcalamiteiten.

Wij houden rekening met het milieu

Schoonmaakmiddelen kunnen slecht zijn voor het milieu. Tijdens onze werkzaamheden, bijvoorbeeld het schoonmaken van uw industriële vloer, gebruiken we milieuvriendelijke middelen. Door ons gepatenteerde ec-H2O systeem dat wordt gebruikt bij onze Tennant schrobmachines kunnen wij het gebruik van reinigingsmiddelen beperken en creëren we een gezonde en schone werkomgeving voor u en uw personeel. Dit maakt ons uniek als industrieel schoonmaakbedrijf!

Meer info over industriële reiniging?

Neem contact met ons wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over onze industriële reinigingsdiensten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij kunnen bieden als industrieel schoonmaakbedrijf. Wij zijn 24/7 te bereiken op  +31 318 507 249  of gebruik onderstaand contactformulier of mail naar: info@industrialcleaning.nl

Contact

  • Door verder te gaan, ga je akkoord met onze privacy verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.