Industrieel Reinigen

Professionele industriele reiniging

Industrial Cleaning is gespecialiseerd in het Industrieel reinigen van bedrijfsvloeren. Met onze ervaring en kennis bezorgen wij u en uw werknemers een schone werkvloer. Industrial Cleaning biedt een landelijke service, denkt met u mee en is u graag van dienst met efficiënte reinigingsoplossingen. Zodoende kunnen wij uw vloer professioneel schoonmaken, maar ook voor andere industriele reiniging bent u bij ons op het juiste adres.

Hoe voeren wij de werkzaamheden uit bij industriele reiniging;

Onze gekwalificeerde medewerkers staan 24/7 voor u klaar voor zowel periodiek onderhoud als voor een eenmalige grote schoonmaak.
Industrial Cleaning kan o.a. voor u verzorgen:

  • Vakkundige kennis;
  • 24/7 service met landelijke dekking;
  • Industrieel reinigen van uw bedrijfsvloer.
  • Verkoop & verhuur van schrob- en veegmachines;

Magazijn- en parkeergaragevloeren krijgen vaak veel te verduren. Zonder problemen kunnen wij deze en vele andere industriele vloeren, voor u schoonmaken. Voor elke klus hebben wij de juiste kennis en middelen voor een optimaal resultaat. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt wanneer wij uw vloer industrieel reinigen.

De verhuur van diverse soorten schoonmaakmachines

Ons bedrijf is uitgegroeid tot de grootste verhuurder op het gebied van industriele reiniging van bedrijfsvloeren maar verliezen de wensen van onze individuele klanten niet uit het oog.
Als industrieel schoonmaakbedrijf is onze prioriteit; een tevreden klant en een schone vloer. Naast de verhuur en verkoop van schrob- en veegmachines bieden wij ook bemande verhuur. Dit wil zeggen dat ons gekwalificeerde personeel met kwaliteitsmachines uw industriele bedrijfsvloer schoonmaken en in optimale conditie brengt en tevens zorgt voor een schone werkomgeving. Of het nu gaat om een eenmalige klus, periodiek onderhoud of calamiteiten, wij staan 24/7 voor u klaar.
Bij het industrieel reinigen van uw bedrijfsvloer houden we rekening met uw wensen en bedrijfsvoering, zodoende zijn wij een betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat U en uw bedrijfsvoering zo min mogelijk worden gehinderd door onze werkzaamheden.

Wij houden rekening met het milieu

Schoonmaakmiddelen kunnen slecht zijn voor het milieu. Tijdens onze werkzaamheden, bijvoorbeeld het schoonmaken van uw industriele vloer, gebruiken we milieuvriendelijke middelen. Door ons gepatenteerde ec-H2O systeem kunnen wij het gebruik van reinigingsmiddelen beperken en creëren we een gezonde en schone werkomgeving voor u en uw personeel. Dit maakt ons uniek als industrieel schoonmaakbedrijf!

Meer informatie over onze mogelijkheden

Neem contact met ons wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over onze machines en diensten. Ook voor een deskundig advies kunt u ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer: 0318 507 249. Wij informeren u dan graag over de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden als industrieel schoonmaakbedrijf.

neem nu contact op