Industrieel Reinigen in Utrecht

Uw bedrijfsvloer schoon en veilig

Het schoonhouden van uw vloer is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Hygiëne zorgt voor een ongestoord productieproces, een veilige werkomgeving en geeft een professionele indruk bij uw relaties. Bij Industrial Cleaning bent u aan het juiste adres voor de reiniging van vloeren. Wij kunnen tot 100.00m2 per dag vegen en/of schrobben zodat uw vloer snel in gebruik kan worden genomen.

Onze diensten op een rij

  • Reinigen magazijnvloeren en parkeergarage vloeren
  • Verhuur Tennant veegmachines en Schrobmachines
  • Verhuur Tennant veegmachine met chauffeur
  • Verhuur Tennant schrobzuigmachine met chauffeur
  • Verkoop Tennant Veegmachine en Schrobzuigmachine
  • Verkoop gebruikte Tennant Veeg- en Schrobzuigmachine
  • Service en onderhoud
  • Verkoop Tennant onderdelen

Verhuur van schoonmaakmachines in Utrecht

In Utrecht en omgeving kunnen wij snel op locatie wanneer uw parkeergarage of bedrijfsvloer schoongemaakt moet worden. Onze schoonmaakmachines kunt u huren met of zonder chauffeur. Verwacht u regelmatig een schoonmaakmachine nodig te hebben? Industrial Cleaning is dealer van Tennant Veeg- en schrobzuigmachines. Door regelmatig reinigingswerkzaamheden uit te voeren, beschikken wij over een waardevolle expertise, die wij graag aan onze relaties in Utrecht beschikbaar stellen.

Specialistische Reiniging

Heeft u wateroverlast? Geen nood: Industrial Cleaning kan uw parkeergarage, magazijn of werkruimte snel en professioneel droog zuigen. Last van Kauwgom op uw Parkeergarage vloer of in uw winkelcentrum? Industrial Cleaning maakt gebruik van een milieu vriendelijk systeem dat de kauwgom oplost.

Oog voor milieu

Industrial Cleaning richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen om een schonere, veiligere en gezondere wereld te helpen creëren. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire EcH2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water!

Vrijblijvend advies

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. U kunt contact opnemen met Industrial Cleaning voor een vrijblijvende kennismaking. Bij calamiteiten kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken onder nummer 0318-507249. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij reageren direct!