Industrieel Reinigen in Utrecht

 

Wat is industrieel reinigen?

Bij industrieel reiniging gaat het om het reinigen van ruimtes en vloeren binnen de industrie. Dit is een breed vakgebied. En het betreft uiteenlopende bedrijven met verschillende soorten vervuiling. Van het reinigen van koelcellen en magazijnstellingen tot het schoonmaken van productiemachines en werkplaatsen.

Schone en veilige industriële bedrijfsvloer in Utrecht

Industrial Cleaning uit Veenendaal, op slechts een halfuurtje rijden van Utrecht, is specialist in het industrieel reinigen van vloeren. Wij weten hoe belangrijk een schone vloer is. Het zorgt voor een ongestoord productieproces, een veilige werkomgeving voor werknemers en geeft een verzorgde en professionele indruk bij uw klanten en relaties. Een grote vloer die schoongemaakt moet worden?

Alle soorten vervuiling en oppervlaktes tot 100.000 m2

Wij kunnen tot 100.00m2 per dag vegen en/of schrobben. En kunnen bijna alle soorten vervuiling verwijderen. We komen op alle plekken in Utrecht. Van bedrijventerrein Lage Weide, De Wetering-Zuid, Papendorp, Utrecht Science Park tot het centrum van Utrecht.

Onze diensten in Utrecht op een rij

  • Industrieel reinigen van vloeren in Utrecht e.o.
  • Reinigen magazijnvloeren en parkeergaragevloeren
  • Verhuur professionele veegmachines en schrobmachines in Utrecht
  • Verhuur Tennant veegmachines en schrobmachines met bemanning
  • Verkoop Tennant Veegmachines en schrobzuigmachines (nieuw en gebruikt)
  • Service en onderhoud en verkoop van Tennant onderdelen

Verhuur van veegmachines en schrobmachines

In Utrecht en omgeving zijn wij snel op locatie voor de reiniging van bedrijfsvloer. Onze schoonmaakmachines voor industriële vloeren zijn te huur met of zonder chauffeur (bemanning). Regelmatig een schrobmachine of veegmachine nodig in Utrecht, Amsterdam ? Huur, koop of lease een Tennant machine. Tennant staat internationaal bekend vanwege hun kwalitatieve veeg- en schrobzuigmachines.

Duurzame vloerreiniging: beter voor mens en milieu

Industrial Cleaning richt zich op het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen om een schonere, veiligere en gezondere wereld te helpen creëren. Het gebruik van chemicaliën dringen wij zoveel mogelijk terug. Het revolutionaire EcH2O-systeem van Tennant werkt zelfs uitsluitend met water! Dit is beter voor de werkomgeving, medewerkers en het milieu.

Vrijblijvend advies

Vragen over de reiniging van uw vloer? Neem contact met ons op voor advies of meer informatie. Bel: 0318-507249 of gebruik ons contactformulier. Bij calamiteiten en spoed kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken.