Vloer Bedrijfshal Reinigen

Afgelopen week hebben wij in opdracht van een van onze vaste klanten de vloer van een bedrijfshal in Zaltbommel geschrobd.

Specialist in belijning op vloeren
Onze klant is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijning en markeringen op de vloer in o.a. bedrijfshallen en parkeergarages. Zij voorzien deze ruimtes van markeringen en belijning ten behoeve van looproutes, markeringen van blusmiddelen, nooduitgangen, oplaad- en parkeerplaatsen, oversteekplaatsen, rijrichting, enzovoort. 

Schone vloer voor goede hechting
Om ervoor te zorgen dat de markering en belijning goed hecht aan de ondergrond schakelen zij ons een dag voordat de markering en belijning wordt aangebracht in om de vloer stof en vetvrij te maken. Onze ervaren medewerkers zijn aan de slag gegaan om de vloer te reinigen (bemande verhuur).

In sommige gevallen wordt de oude belijning opnieuw aangebracht en kunnen we simpelweg de oude belijning schrobben. In deze specifieke situatie betrof het nieuwbouw waar nog geen belijning aanwezig was en hebben we aan de hand van een bouwtekening de plaatsen opgezocht en geschrobd waar de belijning en markering moesten komen.

Tennant T600 Schrobmachine voor het reinigen van de ondergrond voor belijning
De meest geschikte machine voor het reinigen van de ondergrond voor belijning is de Tennant T600 schrob-zuigmachine. De Tennant T600 is een wendbare achterloop schrob-zuigmachine waarmee makkelijk in hoeken en langs wanden geschrobd kan worden. Door deze eigenschappen is deze machine zeer geschikt voor dergelijke werkzaamheden.

Heeft u vragen over een bedrijfshal of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl