Opleveringsschoonmaak J. Heebink Transport van 5.000m2

Recent stond bij Industrial Cleaning de opleveringsschoonmaak van het nieuwe pand van J. Heebink Transport & Logistiek in Veenendaal op de planning, een thuiswedstrijd! Wij zijn daar aan het werk gegaan met zowel veegmachines als schrobmachines van Tennant voor een optimaal resultaat. Deze opleveringsschoonmaak van het nieuwe pand betrof een oppervlakte op de begane grond van maar liefst 5.000 m2!

Opleveringsschoonmaak bedrijfspand

Op locatie was er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een goede samenwerking tussen het vakkundig team van Industrial Cleaning en het bouwpersoneel in het pand. Omdat het pand net af was, stond er verspreid nog veel bouwmateriaal. In samenwerking met het bouwpersoneel is het bouwmateriaal opgeruimd of verplaatst en hebben we er met elkaar voor gezorgd dat de vloer zo effectief mogelijk is gereinigd. Dit bewijst eens te meer dat goede samenwerking het halve werk is!

Schoonmaken van bedrijfsvloeren

Het schoonhouden van uw bedrijfsvloer is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Hygiëne zorgt voor een ongestoord productieproces, een veilige werkomgeving en een professionele indruk bij uw klanten en andere relaties. Industrial Cleaning is sinds de jaren ’90 uitgegroeid tot de grootste dienstverlener in verhuur van schoonmaakmachines en het reinigen van industriële vloeren in de Benelux.

Wij wensen J. Heebink Transport & Logistiek veel succes en plezier in hun nieuwe pand!

Heeft u vragen over een opleveringsschoonmaak of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op  +31 318 507 249  & info@industrialcleaning.nl of gebruik ons contactformulier.